StoryEditorOCM

Brod knjižara krenuo na turneju iz Makarske

Piše PSD.
25. srpnja 2015. - 23:59
Brod kulture, Master Card Brod knjižara, u subotu je iz Makarske krenuo na petnaestodnevnu turneju hrvatskom obalom. Za to vrijeme pristati će u 14 luka na obali i otocima, a završna večer priredit će se u Trogiru.

Brod kulture prati bogati program zabave i učenja. Tako je u subotu u Makarskoj raspjevana riva, a veliko je zanimanje za radionice. Najveće za atraktivno puhanje stakla kao i za meteopričaonicu Zorana Vakule te pop rock školu. Budući je ove godine Mađarska zemlja partner, na brodu kulture plove mađarski književnici Otto Tolnai i Ronald Orscik, koji će se predstaviti publici u lukama. 

S njima je i popularni američki pisac Cosy Mx Clain Brown, te hrvatski pisci Maja Hrgović, Dubravko Trpjanac, Olja Savičević Ivančević, Lana Derkač i Davor Šalat. Kazališna predstava za najmlađe zove se Poruka u boci, kao što će se u staklenu veliku bocu ubacivati poruke svijetu. Sve će one biti objavljene u knjizi istoga imena.

Ni to nije sve, u bogatom programu uvrštena je predstava Zijaha Sokolovića "Međuigre 0-24". Na koncertu 4 Town Blues Banda nastupa Matea Dominiković, natjecateljica The Voica.

Ana Dragičević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:01