StoryEditorOCM
KalelargaKONAČNO NOVI ASFALT

Vozači, od sutra se zatvara dio Ulice Put Murvice, privremena regulacija i na dijelu Ulice Mate Vukića i Ulice nadbiskupa Vicka Zmajevića

Piše Grad Zadar
9. listopada 2022. - 20:56

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva Stipčević d.o.o. i Odvodnja d.o.o. na izradi kanalizacijskog priključka u dijelu Ulice Mate Vukića i Ulice nadbiskupa Vicka Zmajevića, od 10. listopada 2022. (ponedjeljak) do 15. listopada 2022. (petak) na snazi biti privremena regulacija prometa.

Regulacija prometa obuhvaća zatvaranje dijela Ulice Mate Vukića za sav promet, dok će promet u Ulici nadbiskupa Vicka Zmajevića biti usporen zbog navedenih radova uz moguće kraće zastoje.

Mole se svi sudionici u prometu da poštuju privremeno postavljenu signalizaciju i koriste obilazne pravce.

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva Filius d.o.o. na sanaciji kolničkog zastora u dijelu ulice Put Murvice, dana 10. listopada 2022.g. (ponedjeljak) do 21. listopada 2022.g. (petak) na snazi biti privremena regulacija prometa.

U početnoj i završnoj fazi izvođenja radova dijelovi ulice Put Murvice biti će zatvoreni za sav promet od križanja s Ulicom dr. Franje Tuđmana (kod policije) do križanja s Ulicom sv. Vinka Paulskog (kod LIDL) i od kružnog toka (Ul. Hrvoja Ćustića) do križanja s Mostarskom ulicom.

U preostalim fazama izvođenja radova promet navedenim dijelovima ulice Put Murvice biti će omogućen jednom prometnom trakom.

Pozivaju se svi sudionici u prometu da poštuju znakove privremene regulacije prometa te da koriste obilazne pravce:

- Ul. Hrvoja Ćustća – Ul. Ante Starčevića (DC 407) – Ul. dr. Franje Tuđmana

- Ul. 7. domobranske pukovnije – Put Murvice – Ul. sv. Vinka Paulskog/Ugljanska ulica

Mole se svi sudionici u prometu za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu.

01. lipanj 2024 07:42