StoryEditorOCM
ShowbizIZ PRVE RUKE

Splićanin svjedoči Lasagna ludilu: U prvoj sekundi san ih kupija! Dvi! Teški stres, ludnica. Ovo je bila strategija...

Piše M. K.
15. svibnja 2024. - 13:54

Jedan od nebrojenih obožavatelja Baby Lasagne, koji nije mogao dočekati priliku da ga uživo koncertno doživi, je i 20-godišnji Antonio Jerković, student na splitskom Prirodoslovno-matematičnom fakultetu, kojemu je, priznaje nam kroz smijeh, cijeli današnji dan bio podređen - lovu na ulaznicu za koncert naše Eurosong zvijezde, zakazan za 12. rujna na zagrebačkoj Šalati i rasprodan u 4 minute!

"Predavanja su mi na faksu danas počinjala u podne, ali ja sam stiga dosta ranije da se mogu u miru smjestit, otvorit stranicu, bit u niskom startu i odbrojavat do podne" - otkriva nam Antonio svoju strategiju, koja je bila dobro isplanirana, jer je uspio, točno u podne, kupiti dvije ulaznice! Za sebe i prijateljicu. Njihovoj sreći nije bilo kraja!

"Nisan moga zamislit da kupnja karata za koncert može biti takav stres!" - smije se.

image
Jessica Gow/tt/Afp

"Boja san se oću li ih uhvatit, ali ispalo je super!" - presretan je ovaj budući molekularni biolog i ljubitelj glazbe, koji se raduje i koncertu Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu u kolovozu.

No, Baby Lasagna je trenutno veći doživljaj.

Brojni fanovi ostali su i ushićeni i zabrinuti zbog činjenice da se prvi koncert najveće hrvatske zvijezde rasprodao u rekordnom roku.

image
Sander Koning/Anp Via Afp

No Marko Purišić je bio brz, dodan je i novi datum, večer kasnije, 13. rujna.

"Spavaš li mirno Aleksandra Prijović? Ajmo, šest koncerata", "Zasluženo", pišu mu fanovi u komentarima. Njegov profil na Instagramu je zatrpan porukama, javljaju se fanovi iz inozemstva koji bukiraju letove...

Na ovim prostorima dosad neviđeno. Za pjevača za kojeg je, de facto, javnost prvi put čula prije nepuna tri mjeseca.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 14:52