StoryEditorOCM
KorčulaCELEBRITIJI POHRLILI NA VRNIK

Borboleta beach party na Vrniku: otočić poznatih i slavnih predstavio hrvatski brend

Piše Dora Lozica
4. kolovoza 2023. - 16:13

Vrnik, mali, ali ponosni otočić pokraj Korčule s bogatom klesarskom povijesti, prekrasnim starinskim, kamenim kućama i kristalno čistim morem, već je nekoliko godina hit destinacija bogatih i slavnih svjetskih "faca". Šarmu Vrnika nisu odoljeli ni Beyonce i Jay Z, posjetili su ga i na njemu boravili Woody Harrelson, Chris Rock, Puff Diddy i Matthew McConaughey, Luka Modrić, Mateo Kovačić i Patrick Rafter, Novaku Đokoviću Vrnik Open kojeg svakog ljeta igra sa Škojarima obavezna je razonoda, a Severini je Vrnik nezaobilazna ljetna rezidencija.

Ne čudi stoga što brend najpoznatijeg, a u svjetskim okvirima i najuspješnijeg hrvatskog brenda nakita Borboleta već dugi niz godina surađuje s Vrnik Arts Clubom, restoranom i šarmantnim boutique hotelom unutar nekadašnje stare škole. Borboleta i Vrnik Art Club ove su nam godine pripremili i nova iznenađenja, a sve su prezentirali na Beach partyju jučer, a gdje drugdje nego na Vrniku.

Uz brojne Korčulane i Škojare, kako se nazivaju stanovnici Vrnika, koji su uvijek dobro došli na sva vrnička događanja, jučer su se na plaži ispred Vrnik Arts Cluba u čast Borboleti okupili brojni hrvatski celebritiji, nasmijanu i preplanulu smo sreli Nevenu Rendeli Vejzović, pozdravili smo Anamariju Brkić, dizajnericu poznatog modnog brenda A‘marie koja je svako ljeto u Korčuli. Upoznali smo estetskog kirurga Mladena Dudukovića, menadžericu Ivanu Petković Čevra, a veseli smiješak uputila nam je Mia Rkman, Miss Universe Croatia 2019. i rođena Korčulanka. Uz mnoge druge uzvanike, prijatelje i posjetitelje, zaplesali smo uz zvukove lounge glazbe ispijajući koktel uz nezaboravan zalazak sunca koji se može doživjeti jedino s Vrnika i s pogledom na Ježevicu.

Borboleta je predstavila, a potom i poklonila svim posjetiteljima na njihovo veliko iznenađenje, posebno dizajnirane narukvice s motivima vrničke rozete i olimpijade. Narukvica Vrnička rozeta predstavlja vrijedne ruke škojarskih klesara koji su u 17. stoljeću među okomitim stijenama kamenoloma izgradili malu crkvicu Gospe od Pohođenja čiju je rozetu osvjetljavala blaga svjetlost svijeće za sreću Škojarima koji su kamen vozili brodovima po cijelom svijetu.

Narukvica Vrnička olimpijada predstavlja snažan osjećaj zajedništva koji se među Škojarima zadržao do danas, a kojeg odmah osjete svi koji dolaze na otočić pa tako bogati i slavni također. Vrnička se olimpijada u prošlosti organizirala svake godine, bila su to spontana sportska natjecanja mladih, a na narukvici su simboli koji su nekad bili na zastavi, olimpijski krugovi te ukrštena škvadra i pikun, stari klesarski alati.

Borboleta Beach party na Vrniku zaista je ispunio očekivanja, ma i više od toga! Od besprijekorne organizacije koja je obuhvatila i formalni i neformalni pristup, taman nakon kupanja uz zalazak sunca i koktele, okupljeni su mogli uživati u spoju tradicije, Mediterana te trendova i finog dizajna uz dašak luksuza. Rekli bi Škojari, bilo je taman svega! Osim na Vrniku, Borboletu možete pronaći i u Korčuli na Trgu sv. Justine. Sigurni smo da je ovaj party ostao nezaboravna uspomena okupljenima, a mi se vidimo i dogodine!

#BorboletaBeachParty #Borboleta_joaillerie #Vrnik #Vrnikartsklub #Ljeto2023 #SpektaklNaPlaži #LjetneRadosti

 

27. travanj 2024 17:41