StoryEditorOCM
DubrovnikMOJ POSAO

Tragaš za novim karijernim izazovima? Na pravom si mjestu!

Piše promo
17. travnja 2024. - 11:52

Tragaš za novim karijernim izazovima? Na pravom si mjestu!

Yamamay grupacija broji više od 1200 zaposlenih sa više od tisuću dućana po cijelom svijetu. Za trgovine u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Poreču i Puli traže djelatnike na poziciji: Prodavač (m/ž). Očekuju te stimulirajući uvjeti rada koji uključuju prigodne nagrade, naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, priliku za napredovanje i usavršavanje unutar kompanije te pozitivnu radnu atmosferu. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 6. svibnja.

Želiš manje rutine, a više dinamike? Pridruži se Lidlu! Trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Prodavač (m/ž). Opis posla podrazumijeva rad na blagajni, usluživanje kupaca te slaganje robe, a zauzvrat ti nude digitalno i strukturirano uvodno školovanje, učenje uz trenera, profesionalni rast i razvoj, razni financijski i nefinancijski benefiti, mogućnost zarade dodatne novčane stimulacije u sezoni te ugodnu i poticajnu radnu atmosferu. Na oglas se možeš prijaviti sve do 21. travnja.

Zakorači u karijerni svijet neograničenih mogućnosti! Hrvatski telekom te poziva da im se pridružiš na pozicijama: Prodajni savjetnik u T centru (m/ž) i Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Kroz digitalne edukacije, online learning platforme i interne razvojne programe, možeš karijeru usmjeriti onako kako ti želiš, u Hrvatskoj, ali i cijeloj Deutsche Telekom Grupi. Tu su još i stimulativna primanja i bonusi na plaću te motivirana ekipa koja pokreće prijateljsku radnu atmosferu. I zato, javi im se čim prije, a najkasnije do 16. svibnja.

Prema njima, ‘kafić nije kafić ako u njemu nema našeg omiljenog pića‘. Slažeš se? Ako je tvoj odgovor potvrdan, odlično ćeš se uklopiti u Roto dinamic tim! Pridruži im se na poziciji: Vozač dostavljač B/C kategorije (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s najmanje 6 mjeseci relevantnog radnog iskustva, a novim kolegama nude stimulativna primanja, mogućnost usavršavanja i napredovanja te čitavog niza materijalnih pogodnosti. Javi im se najkasnije do 2. svibnja.

 

 

 

 

 

 

29. travanj 2024 10:37