StoryEditorOCM
DubrovnikHumanitarna akcija za veselije blagdane

‘Podijelimo radost Božića‘: Danas i sutra možete na Pile donijeti pakete pomoći stanovnicima kontejnerskog naselja u potresom postradaloj Petrinji

Piše DV
17. prosinca 2022. - 10:39

Humanitarna akcija ‘Podijelimo radost Božića’ održava se na Pilama danas i nedjelju, 18. prosinca. Paketi pomoći prikupljeni u ovogodišnjoj akciji namijenjeni su stanovnicima kontejnerskog naselja u potresom postradaloj Petrinji.

image
Božo Radić/Cropix

-Svi koji žele sudjelovati u akciji svoje pakete mogu donijeti na Pile u subotu, 17. prosinca do 16 sati ili u nedjelju. 18. prosinca od 9 do 13 sati. Prikuplja se nekvarljiva hrana i higijenske potrepštine – podsjećaju iz Dubrovačke biskupije.

Akciju koju je na Pile jutros došao podržati i dubrovački biskup Roko Glasnović, organiziraju Caritas Dubrovačke biskupije i Hrvatsko katoličko liječničko društvo podružnica Dubrovnik.

Grad Dubrovnik i ove godine pružio je potporu tradicionalnoj humanitarnoj akciji Caritasa Dubrovačke biskupije „Podijelimo radost Božića“ doniranjem paketa s namirnicama u vrijednosti od pet tisuća kuna.

28. svibanj 2024 02:53