StoryEditorOCM
DubrovnikPronađi svoju idealnu karijeru

Maštaš o novom poslu? Pretvori svoje snove u javu!

Piše PROMO
10. travnja 2024. - 11:53

Misija tvrtke Medikal Lux je olakšati život osobama s intimnim zdravstvenim potrebama i unaprijediti kvalitetu njihova zdravlja. Traže timskog igrača koji bi se pridružio njihovom timu kao: Stručni savjetnik za kronične rane i ostomiju (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje jednu godinu prethodnog radnog iskustva, a novim kolegama nude službeni automobil, kontinuiranu edukaciju i razvoj te rad u uspješnom timu. Javi im se najkasnije do 19. travnja.

Prijateljska i ugodna atmosfera je izraz na koji ćeš često naići u oglasima, ali u BIPI je to uvjet bez kojeg se ne može. Inzistiraju na pametno posloženim timovima, ljudima pozitivnog duha i kolegama koji s vremenom postaju prijatelji. Trenutno traže Sezonskog prodavača/blagajnika (m/ž). Ako si osoba koja cijeni timski rad i stalno usavršavanje, onda je ovo prilika za tebe. Nude ti sezonske bonuse, mogućnost stalnog zaposlenja, rad u blizini mjesta stanovanja i niz drugih pogodnosti, a prijave primaju do 18. travnja. Lijepo je raditi u BIPI!

BOX NOW, hibridna firma koja uspješno spaja logistiku i IT rješenja, nalazi se u fazi intenzivnog širenja najveće mreže paketomata u Hrvatskoj i traži novog člana tima. Zapošljavaju na radnom mjestu Network Expansion Specialist (m/ž), a njihova ponuda uključuje kvalitetno razrađen onboarding proces, rad od kuće i fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napretka, službeni laptop i mobitel te rad u uigranom timu u kojem se kultivira radna atmosfera. Javi im se do 18. travnja.

Europa 92 tvrtka je koja se kroz više od 30 godina postojanja kroz maloprodajni lanac trgovina pozicionirala na modnom tržištu kao lider jeans i modnih brandova. Pozivaju te da uneseš svoj stil u njihov tim, odnosno da im se pridružiš na radnom mjestu: Voditelj poslovnice (m/ž). Zbog čega su upravo oni tvoj poslodavac prvog izbora? Između ostalog, nude ti bonuse i poticaje, profesionalni razvoj kroz obuku i mentorski program, 40% popusta na modne brendove te dodatne dane godišnjeg za posebne prigode. Javi im se do 18. travnja.

Tražiš priliku za dodatnu zaradu tokom ljetnih mjeseci? Lako „napraviš reda” oko sebe, a nakon toga se osvježiš Jamnicom ili Janom? Odlično! Ovaj oglas je za tebe jer Jamnica plus zapošljava Unapređivače prodaje (m/ž). Očekuju te konkurentna primanja, stimulativni dodaci na plaću, dodatak za topli obrok, prigodne nagrade, dok opis posla podrazumijeva obilazak prodajnih mjesta prema ugovorenom planogramu, brigu o zastupljenosti, pozicioniranosti, akcijama te cijenama proizvoda. Svoj životopis im pošalji do 15. travnja.

 

02. svibanj 2024 05:30