StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoWine Enthusiast Magazin

Vino pelješke vinarije među 100 najboljih na svijetu! Nakon iznimnog uspjeha Dingača, novi veliki uspjeh na međunarodnoj vinskoj sceni vina "Le Chiffre"

Piše dv
19. studenog 2023. - 17:17

Pelješka vinarija Saints Hills postiže novi veliki uspjeh na međunarodnoj vinskoj sceni. "Le Chiffre" chardonnay, vino vinarije Saints Hills, uvršteno je na listu top 100 vina svijeta za 2023. godinu, prema istom uglednom magazinu, zauzevši visoko 35. mjesto.

Wine Enthusiast Magazin, koji je poznat po svojoj neospornoj stručnosti i velikom utjecaju u svijetu vina i žestokih pića, predstavlja najnovije trendove u industriji vina. Njihovi iskusni urednici, s više od 700 stručnih ocjena i recenzija u svakom broju, rade iznimno težak posao ocjenjivanja i selektiranja najboljih vina iz cijelog svijeta. Ove godine, recenzenti su pregledali i ocijenili više od 20.000 vina kušanih na slijepo.

Ovaj impresivni poredak vina "Le Chiffre", koje se izdvaja po svom jedinstvenom teroirru i karakteru, predstavlja ogroman korak naprijed za vinariju Saints Hills. Osim što potvrđuje iznimnu kvalitetu njihovih vina, ovaj uspjeh također dodatno pozicionira Saints Hills na svjetskoj vinskoj mapi.

Uspon vinarije Saints Hills na globalnom tržištu i u ocjenama uglednih magazina poput Wine Enthusiast  promovira hrvatske vinograde i regije Dalmaciju i Istru, pohvalili su se iz ove pelješke vinarije.

11. lipanj 2024 20:37