StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoKO TO MOŽE PLATIT

Ovo je trenutačno najskuplja nekretnina u Hrvatskoj, pogledajte kako izgleda ‘kućerina‘ za koju treba izdvojiti pravo bogatstvo

Piše dv
10. siječnja 2023. - 11:19

Rast cijena proizvoda prije ili poslije, ali uvijek neizbježno, vodi rastu nekretnina. 

Upravo zato trenutno najskuplja nekretnina na web stranici Njuškalo sada doseže cijenu od 2.690.000 eura, odnosno 20.267.805 kuna.

Riječ je o luksuznoj vili s penthouseom i pet apartmana, koja je locirana u Malinskoj-Dubašnici u Primorsko-goranskoj županiji te koja ima 480 četvornih metara i impresivnih 17 soba, donosi Slobodna Dalmacija

image
Njuškalo

Vila ima prizemlje i dva kata, u prizemlju se nalaze dva apartmana, od kojih svaki ima dvije spavaće sobe, dnevne boravke s kuhinjom i blagovaonicom, hodnike, kupaone i terase. 

image
Njuškalo

Isti raspored se nalazi i na katu iznad, dok drugi kat čini jedan stan čija je površina 147 četvornih metara. Ovaj stan ima tri spavaće sobe, od kojih je jedna sobni ormar, a uz njega tu se nalaze kupaona, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, velike i manje terase. Ovaj stan ima i posebno dizalo te se grije dizalicom topline, dok su ostali za te potrebe opremljeni klimom. 

image
Njuškalo

Svi stanovi u ovoj vili su nedavno uređeni i nikada nisu bili upotrebljavani, tako da je namještaj potpuno nov, piše u opisu nekretnine na stranici. 

image
Njuškalo

Na okućnici vile koja je prostrana, ograđena i lijepo uređena nalazi se još jedan objekt velik 40 četvornih metara, a udaljenost nekretnine od plaže je samo 50 metara.

Oglas pogledajte OVDJE

09. svibanj 2024 11:57