StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetKARNEVAL I POLITIKA

Srbi šokirani spaljivanjem Vučića i Putina u Kaštelima: ‘Otadžbina ne sme da stane, od dva brata samo bucmastiji...‘

Piše dv
14. veljače 2024. - 14:12

U Kaštelima, u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj, u utorak je održana manifestacija, odnosno maskenbal "Krnjeval", na kojoj su sudionici spalili lutke sa likovima predsjednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, izvijestio je tako sa zgražanjem srbijanski portal Blic, prenosi Slobodna Dalmacija.

I ostali srbijanski mediji izvijestili su o događaju u Kaštelima, koji je šokirao javnost u susjednoj državi.

"Nakon povorke s nestrpljenjem se čekala osuda krnje. Stigla su, ni manje ni više, nego dva krivca. Oba na magaretu. Dok jedan nosi opanke i kokoš u ruci, drugi predvodi sa bojnim štitom", izvijestio je o događaju Portal grada Kaštela.

- Budi se Blitzkrieg istok i zapad. Budi se sjeverni Medo i jug. Koraci Kaćuše tutnje u napad, u rat! Naprijed! Uz druga je drug, i brat!

Od dva brata samo bucmastiji trpi sankciju. Onaj drugi čeka mig, pa bi opet u akciju. Don Kihot konja jaše i mlatara kopljem u ruci. Otadžbina ne sme da stane. Beli orlovi na muci.

Sančo Panza na tovaru, na votki i ruskom ruletu. EU vjetrenjače se trude da naplate ratnu buletu. S njima nikad pravog mira, samo studen ili zima. Goriće noćas oba; prvi sa štitom, drugi u opancima…

S krnjom u vatru, jer ne pomaže bratu… - glasila je presuda nakon čega je kaštelanski "dupli Krnje" spaljen na radost brojnog okupljenog puka.

08. travanj 2024 15:48