StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNezvani gost

Radnici čistili darovani kauč, a onda iz njega ispao gmaz: ‘Skoro smo dobili srčani udar!‘

Piše DV/ VauMijau, JL
3. ožujka 2024. - 15:12

Postoje neke stvari koje možemo očekivati da se nalaze u namještaju kojeg je netko poklonio trgovini, oni ga uredili, a mi ga kupujemo za relativno sitan novac. Recimo, možemo očekivati kakvu skrivenu dječju igračku, možda lopticu koju je mačka sakrila u rupu koju je izgrebala ili, ako smo baš sretnici, skriveni novac.

No, ima stvari koje ne očekujemo. Ni mi, a ni zaposlenici trgovine. No, iz britanskog Cunninghame Furniture Recycling (CFRC) obavijestili su javnost kako su se njihovi radnici, koji su čistili sofu koja im je donirana i spremali je za novi dom, premrli od straha kad je veliki reptil odjednom iskliznuo iz namještaja, tik iza jastuka, prenosi jutarnji.hr.

- Ovo otkriće je gotovo dovelo do srčanog udara ljudi koji su čistili taj kauč. Nakon što je panika prošla, shvatili su da se stvorenje ne miče. Isprva nismo bili sigurni je li riječ o ostacima prave zmije ili samo igrački. Nazvali smo ljude koji su nam sofu poklonili i oni su nam rekli kako su je i oni kupili rabljeni namještaj, no da nisu imali zmiju ljubimca, a niti bilo kakve igračke u obliku zmije. Zbog toga nemamo pojma što je ovo zapravo - objavili su iz CFRC-a na Facebooku.

No, poručili su ljudima da ovakav incident ne bi trebao obeshrabriti njihove kupce. Tko god da je iskoristio objavu o potencijalnim ostacima zmije u kauču da ljude pozove da ipak kupuju kod njih rabljeni namještaj, jer je povoljan, možda ne bi trebao raditi taj posao.

 

Nakon takve reklame, mnogi nikada više neće kročiti u trgovinu s ovakvim namještajem.

25. travanj 2024 21:06