StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTako lete šampioni

Privatni zrakoplov Novaka Đokovića leteći je luksuz, samo su rijetki imali priliku u njega zaviriti

Piše SPORT SD
26. veljače 2023. - 08:43

Tenisač Novak Đoković sprema se na osvajanje 94. turnira u karijeri, onoga u Dubaiju, koji počinje u ponedjeljak 27. veljače.

Da bi do tamo stigao udobno i na vrijeme, poznatome tenisaču na raspolaganju je njegov privatni zrakoplov. Samo su rijetki u njega imali priliku i zaviriti i njime se povesti. Jedan od njih je srpski tenisač Dušan Lajović koji je objavio nekoliko fotografija iz zrakoplova pa znatiželjna javnost može vidjeti o čemu je riječ.

Privatni mlažnjak, u kojemu Đoković provede oko 200 sati godišnje, proizvod je "NetJetsa", branda kojim je godinama letio i Roger Federer. Riječ je o jednom od najmodernijih zrakoplova na svijetu. Opremljen je Wi-Fijem, a u njemu je i kutak sa zabavnim sadržajem. Đoković može gledati filmove i serije s obitelji i prijateljima, ali i uživati ​​u društvenim igrama, koje često igra.

"Sport kojim se bavim uključuje stalna putovanja. Ali tvrtka mi izlazi u susret i uvijek na vrijeme stignem na odredište", rekao je Đoković za web stranicu tvrtke koja iznajmljuje njegov zrakoplov, piše Nova.rs.

Bilo bi ishitreno reći da prvi tenisač svijeta svoj uspjeh duguje letu luksuznim privatnim zrakoplovom, ali je nedvojbeno da mu to pomaže da na vrijeme i sa što manje stresa stigne na turnir, ne smetajući druge putnike kao ni oni njega.

13. lipanj 2024 07:30