StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetJoš u bijegu

Policija ga uhitila pa odvela na Rebro jer se žalio na bol, a onda im pobjegao kroz prozor: ‘Nije okorjeli ubojica‘

Piše A.B.K./sd
3. ožujka 2023. - 17:26

Policiji je pobjegao 42-godišnjak koji je pod nadzorom u srijedu doveden u KBC Zagreb. Riječ je o osobi uhićenoj zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela vezanih uz imovinske delikte, zbog čega je i priveden u IV. policijsku postaju u Zagrebu. Nakon što se pokazalo da mu treba liječnička pomoć, prevezen je na Rebro na liječenje gdje je hospitaliziran. Međutim jučer im je uspio pobjeći, a danas je informacija o njegovom bijegu dospjela u javnost, piše Slobodna Dalmacija.

"Prilikom boravka u bolesničkoj sobi, iskoristivši odlazak medicinskog osoblja s vizite, u četvrtak u ranim jutarnjim satima, za vrijeme dok se, zbog dolaska liječnika u vizitu po njihovoj uputi policijski službenik nalazio u hodniku ispred bolesničke sobe, on je iskoristio priliku te pobjegao kroz prozor sobe koja se nalazi u prizemlju objekta bolnice te pobjegao, objašnjeno je iz policije koja tvrdi da sve poduzimaju kako bi ga što prije pronašli.

Nakon bijega među pacijentima bolnice nastala je panika jer se pronio glas da je riječ o trostrukom ubojici Srđanu Mlađanu. Naime,  bjegunac ima iste inicijale kao Mlađan - S.M.  Međutim zagrebačka policija je demantirala takve glasine i ustvrdila kako se ne radi o okorjelom ubojici Srđanu Mlađanu.

image
Tomislav Kristo/Cropix/Cropix
01. svibanj 2024 22:31