StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetOni su mu najvažniji trofej

Kapetan Vatrenih raznježio obiteljskom fotografijom: Modrići nasmijani u božićnom izdanju

Piše DV/ Gloria.hr
26. prosinca 2023. - 15:52

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i nogometaš Real Madrida Luka Modrić rijetko objavljuje obiteljske fotografije, ali redovito za Božić uz najbolje želje podijeli i fotografiju sa svojom suprugom i njihovo troje djece, naovdi gloria.hr.

Iznimka nije ni Božić 2023. godine. Jedan od najboljih svjetskih nogometaša oduševio je svoje obožavatelje fotografijom obitelji uz koju je pratiteljima čestitao blagdane. Luka i supruga Vanja te djeca Ivano, Ema i Sofia, kojima su se pridružila i tri kućna ljubimca, poziraju ispred impresivnog bora kojim dominiraju crveni i zlatni ukrasi.

S obzirom na to da je cijelu obitelj rijetko moguće vidjeti zajedno, božićni portret izazvao je veliko oduševljenje - osobito jer Modrić svoju obitelj rijetko kad izlaže javnosti. Na društvenim mrežama podijeli njihove fotografije samo u posebnim prilikama, a svake godine - uz njihove rođendane - to je obavezno i Božić pa smo tako pronašli portrete koje je uspješni sportaš podijelio u posljednjih 10 godina. Božićne fotografije sežu sve u 2013. godinu, kada je obitelj još bila četveročlana - Ivano je rođen 2010., Ema im je stigla 2013., a Sofia 2017. godine.

Luka često istakne koliko mu je obitelj važna te da je - uz sve osvojene nagrade i trofeje, upravo obitelj njemu najvažniji trofej u životu. Luka i Vanja upoznali su se u Zagrebu i zajedno su već gotovo 20 godina, a naš nogometaš priznao je da mu je srce jače zakucalo već kod prvog pogleda na Vanju.

 

 

08. svibanj 2024 00:32