StoryEditorOCM
TenisNOVA POBJEDA

Opet su dobili šest od sedam mečeva, te opet osvojili 3 boda. Odličan start Raguse. Mogu li debitanti u doigravanje za prvaka?

Piše Tonči Vlašić
13. svibnja 2024. - 08:38

Na startu su sa 6:1 dobili Koprivnicu u Koprivnici, bio je to drugoligaški debi Tenis kluba Ragusa, grad Dubrovnik nije više od dva desetljeća imao svog predstavnika u seniorskoj konkurenciji tako visoko, a sad je ekipa iz Gospina polja, sedam dana poslije trijumfa na sjeveru, u prvom nastupu kod kuće, dobila Prečko sa 6:1.

Pet pojedinačnih mečeva, te dva para – tako se igra. Samo jedan pojedinačni meč su dobili gosti, sve ostalo ekipa iz Gospina polja. Marko Baničević, Nikola Mihaljević, Jure Udovičić, Ivan Boitsov i Stjepan Bogdan su potpisali novu pobjedu za Tenis klub Ragusa, koji nastupa u skupini ‘A‘ HEP Druge seniorske hrvatske lige.

2. KOLO

Pojedinačni mečevi: Marko Baničević – Andrej Bajić 4:6, 7:6, 9/11, Nikola Mihaljević – Domagoj Štabek 6:1, 6:1, Jure Udovičić – Gabrijel Kajić 6:1, 6:3, Ivan Boitsov – Filip Dubrovčak 6:0, 6:3, Stjepan Bogdan 6:1, 6:0, parovi: Mihaljević/Bogdan – Kajić/Štabek 6:4, 6:3, Udovičić/Boitsov – Bajić/Rizvan 6:3, 6:3.

U svakoj od ukupno dvije skupine je po šest klubova. Prvo jednokružno, a potom će dva najbolja iz svake skupine u doigravanje za prvaka, dok će se zadnji iz skupina boriti za ostanak. U 3. kolu Ragusa je gost zadarskog Borika, zatim ide u goste Varaždinu 1181., a u zadnjem kolu će ugostiti HTK Zagreb II.

Može li Ragusa, debitant, razigravati na kraju za prvaka?

22. svibanj 2024 22:08