StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Juniori Omble još jednom dobili Crnicu, te podigli pokal pobjednika Kupa Hrvatske - regija jug

Piše Tonči Vlašić
24. ožujka 2024. - 14:02

Ombla je potvrdila kako je bolja od vršnjaka Crnice, ostvarila je drugu pobjedu u finalu, te podigla pokal pobjednika juniorskog Kupa Hrvatske – regija jug do kojeg je stigla preskočivši prvo Squarea u dvije utakmice, zatim Mejaše, te sad šibenski sastav.

Nakon pobjede na Baldekinu 6:3, Ombla je uzvrat protiv Crnice dobila s 9:3. Povela je s 4:0, s tim se rezultatom otišlo na odmor, a nakon pogotka Crnice u 25. minuti, u istoj minuti se vratila na plus četiri. Na kraju s ukupnih 15:6 ostvarila uspjeh.

Pod vodstvom Antonia Draškovića Ombla je uzvrat dobila igrajući u sastavu: Dario Perić, Lukša Pušić, Josip Noković, Kristijan Sentić, Roko Mikulandra, Nikša Ivanković, Stijepo Zvono, Ivan Vareškić, Tomislav Prkačin, Ivan Čuić, Marko Đanović, Jeronim Kovačević i Đivo Dabo. U uzvratu je bila zbog tri žuta kartona bez kapetana Dominika Prkačina, koji je bio četverostruki strijelac u 6:3 pobjedi u Šibeniku, a kad je momčad s klupe vodio Niko Vlahušić.

U uzvratu, koji je odigran u Gospinom polju, strijelci u 9:3 pobjedi bili su Roko Mikulandra u 3. i 27., Ivan Vareškić u 12. i 33., Josip Noković u 15., Lukša Pušić u 18. i 32., Jeronim Kovačević u 25. i Tomislav Prkačin u 34. minuti.

Ogled je sudio Mato Bajurin.

image

Juniori Malonogometnog kluba Crnica (Šibenik)

Tonči Vlašić/
image

Dominiku Prkačinu, kapetanu juniora Omble, koji nije igrao zbog žutih kartona, pokal je uručio Mario Matić, delegat utakmice

Tonči Vlašić/
image

Slave juniori Omble

Tonči Vlašić/
26. travanj 2024 18:22