StoryEditorOCM
Zabavaafere i skandali

Tko je Dubrovkinja u srpskom reality showu ‘Elita‘? Njezin ljubavni život obilježen je brojnim sjenama...

Piše Vanesa Tenžera/SD
2. ožujka 2024. - 17:16

Dubrovkinja Aneli Ahmić odjednom je postala neizostavna figura i jedan od glavnih aktera sedme sezone srpskog reality showa "Zadruga", koji se ove godine održava pod imenom "Elita", nakon što je podijelila svoju dramatičnu priču o preljubi partnera Asmina Durdžića s kojim ima kćerkicu Noru, a ljubavna drama već mjesecima potresa i najtvrdokornije gledatelje "Elite".

Nekada poznata kao kraljica silikona, Aneli je stupila na scenu reality showa s velikom otvorenošću, izbacujući na površinu svu svoju emotivnu dramu. Priče o bogatstvu i kontroverzi unaprijed su bile napisane na stranicama njenog života. Obitelj Ahmić, prema saznanjima medija, bila je dobrostojeća, no mnogi tvrde da je njihov put do bogatstva bio ispunjen ilegalnim aktivnostima i radnjama, a poznato je i da je sama Aneli, sa svojim bratom Ajlinom Ahmićem, poznatim akterom u kriminalnim krugovima bosanske prijestolnice, imala problema sa zakonom.

Nenadmašan rijaliti spektakl nastavlja svoj epilog

Za Aneli se često govorilo da je njena veza s Asminom Durdžićem bila motivirana materijalnim interesima. Natjecateljica "Elite" pri samom ulasku u show zapljusnula je naslovnice tvrdnjom da je bila prevarana od strane Durdžića s niko drugim do poznatom ličnošću Stanijom Dobrojević, srpskom starletom s kojom je Aneli od početka realityja imala brojne okršaje, premda Dobrojević nije dio reality programa.

Pri prvom njihovom susretu Stanija tvrdila je kako nije znala za postojanje Aneli, dok je Aneli inzistirala na tome da joj je Asmin cijelo vrijeme slao poruke.

"Svaki dan kad ste bili u Miamiu s tobom mi je pisao da me želi vratiti. Ne vjeruj mu ništa, jer on ima programe u kojima falsificira sve i svašta, uplatnice i poruke. Javljao mi se uvijek sa šest sati razlike, ujutro. Tražio mi je da se vidimo čim dođe u Dubrovnik iz Miamia. U mom telefonu postoje poruke gdje mi se kune da me nikad nije varao, nek se i to objavi. Ja ništa nisam znala. Postoje mnogi ljudi koje je on uvalio u probleme, tek ćeš ti to shvatiti. Ja se tebi nikada nisam javila jer me je on ucjenjivao da ako ti se javim da će objaviti sve o mojoj aferi kofer. Ja vas ne želim da rastavim. Ja sam završila sa njim." rekla je tom prilikom Aneli. 

Afera "koferi" 

No, sva drama oko Aneli Ahmić ne bi bila potpuna bez pečata njenog ljubavnog života iz prošlosti, u kojem su obilježene sjenke optužbi, hapšenja i skandala. Aneli Ahmić otkrila je svoju dramatičnu prošlost u vezi s prijenosom novca zarađenog od droge, o čemu je govorila u šiframa kako bi zaštitila identitet osoba koje više nisu žive.

Priznala je da je, bivajući naivno zaljubljena, otkrila svoj tajni posao jednom momku koji je, nažalost, kasnije izgubio život. Taj momak bio je dio opasnog svijeta i nakon nekog vremena počeo je pritiskati Aneli da uzmu novac i da se uključe u sumnjive poslove. Sred njegove prisile, Aneli je pristala na stvari koje su bile van okvira zakona.

"U tim situacijama sam bila labilna pa sam pristajala na neke stvari, bio je jako žestok i nije bio momak za zajeb*vanje. Tih par mjeseci prijatelji me nisu zvali da nosim novac, bila je pauza. Jednu noć su me zvali, a ja sam njemu ispričala na koje destinacije idem." priznala je Aneli u "Eliti".

Jedne noći, nakon što je odbila sudjelovati u daljim nezakonitim aktivnostima, Aneli se našla u opasnoj situaciji na aerodromu, gdje je njen tadašnji momak uzeo kofer pun novca i nestao, ostavivši je da se suoči s opasnim ljudima koji su očekivali isporuku novca. Pokušavajući se izvući iz situacije, Aneli je bila primorana da laže i petlja, ali kada su saznali identitet njenog momka, situacija je postala još opasnija.

Srećom, uspjela je pobjeći i sakriti se u hotelu, dok je njen momak ostao sa koferom u drugoj državi. Njih dvoje su kasnije uspjeli da se sastanu, ali njihov beg preko granice završio je hapšenjem od strane policije, jer su prelazili granicu ilegalno.

Veze s kontroverznim poduzetnicima

Nedavno je isplivala fotografija Aneli s bogatim hrvatskim poduzetnikom, s kojim je Ahmić navodno bila u vezi. Naime, riječ je o Marinku Zovku, koji je također bio u ljubavnoj vezi s pobjednicom "Zadruge 3", Ivom Grgurić, koja ga je vrlo često spominjala tijekom svog boravka u realityju.

Iva je, inače, potvrdila da je Aneli bila s Marinkom i da sve zna, no, kako je rekla, iz poštovanja prema bivšem neće detaljnije javno govoriti na tu temu. Istaknula je i da joj je žao što Aneli prolazi kroz situaciju koju je opisala, prenio je Kurir

U "Eliti" pala na oženjenog Janjuša

Marko Janjušević Janjuš postao je poznat široj javnosti upravo kroz svoje sudjelovanje u reality programu "Zadruga". Tokom svog boravka unutar ove reality emisije, Janjuš je privukao pažnju gledalaca svojim otvorenim stavovima, emotivnim turbulencijama i konfliktnim situacijama, posebno u vezi sa svojim ljubavnim životom.

Jedna od ključnih tema unutar "Zadruge" bila je njegova emotivna veza s Majom Marinković, koja je također natjecateljica "Elite". Njih dvoje su imali turbulentan odnos koji je bio praćen javno, s mnogim svađama, pomirenjima i dramatičnim obratima. Njihova veza je često bila predmet rasprave i analize ostalih učesnika rijalitija, ali i gledatelja.

Međutim, jedan od najvećih obrata u Janjuševom ljubavnom životu unutar "Zadruge" desio se ove sezone kad je stupio u odnos s Aneli Ahmić. Česte su njihove polemike s bivšom partnericom Janjuša, Majom, koja ne štedi riječi optužujući Aneli da je "skočila na oženjenog muškarca". Janjuš tvrdi da s ženom, Enom Janjušević, više nije u braku, već da su zbog kćerke Krune ostali u dobrim odnosima, što Maja Marinković s kojom je javno prevario ženu još prije nekoliko godina, negira. 

 

 

27. travanj 2024 14:24