StoryEditorOCM
ZabavaUGODNO IZNENAĐENJE |

PRINOVA U OBITELJI Glumica Nataša Janjić drugi put postala majka, stigla je mala Kaja

Piše JL
25. srpnja 2020. - 08:57
Glumica Nataša Janjić Medančić (38) rodila je u petak djevojčicu, javlja jutarnji.hr.

- I tako danas iznenada. Kompletirali smo vlastiti svemir - napisala je Nataša na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj je pozirala sa svojom tek rođenom kćeri zamotanom u ružičastu dekicu.

Nataša je trebala roditi u kolovozu, no malena Kaja očito je bila nestrpljiva. Čestitke pratitelja i prijatelja obasule su Natašu u komentarima.

Malena Kaja drugo je dijete lijepe glumice i njezina supruga, specijalista ortopedije Nenada Medančića (36). U veljači prošle godine, Nataša je u jednoj zagrebačkoj privatnoj klinici rodila sina Tonija.

Posljednje dane ove druge trudnoće Nataša je provela na moru, u društvu najmilijih iščekujući prinovu. Stresni period života uslijed pandemije i potresa koji je pogodio Zagreb, Nataša je zamijenila mirom, provodeći dane na Šolti i u Podgori.
No, sada pred kraj, već joj je bilo teže, kako je i sama priznala.

- Dakle, u zadnjem sam mjesecu trudnoće, ono kad ne spavaš više kako treba, kad si ogroman i iscrpljen i udobno se osjećaš samo u kućnom ogrtaču, kad nemaš volje dotjerati se ni mužu koji na posao odlazi zgodan kao i uvijek, i kad si kod kuće s prvim djetetom i nema glamura ni šanse da ga podvalim na društvenim mrežama... - napisala je nedavno na Instagramu.

Nataša i Nenad su u prosincu prošle godine proslavili prvu godišnjicu braka. Upoznali su se 2017. preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića. Nataša je vezu od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske.

To je ljeto provodila vrijeme s Nenadom putujući po Španjolskoj i Portugalu. Tamo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo, a nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku su se i vjenčali 2018. godine.Ubrzo, u veljači naredne godine, stigao im je i sin Toni.
07. svibanj 2024 16:54