StoryEditorOCM
ZabavaZašto to rade?

Poljubio je djevojku na prvom izlasku i usne su mu počele žariti: ‘Šokirao sam se kad sam doznao razlog!‘

Piše dv
2. kolovoza 2023. - 15:25

Australski dvojac, Ottie Clarke i njegov prijatelj Jake Craig produciraju podcast u kojem, među ostalim, razgovaraju o ljubavnim tegobama.

Nedavno je tako Ottie progovorio o neobičnom događaju, koji ga je, priznao je svijetu, toliko iznenadio da još uvijek ne može doći k sebi. Žene su mu i dalje enigma, a njihov način razmišljanja nešto što nikada neće moći razumjeti, prenosi Daily Mail.

- Izveo sam djevojku vani, nakon izlaska sam je otpratio kući i naša je večer završila na najbolji mogući način - poljupcem - ispričao je Australac.

image
/Shutterstock

- U trenutku kada sam je poljubio usne su mi jednostavno rečeno počele gorjeti. Usnice su mi žarile, potpuno neobično - priznao je.

Dok je pokušavao dokučiti što mu se zbiva, svašta mu je padalo na pamet, pa čak i mogućnost da je alergičan na tu djevojku. Promislio je i kako je možda nedavno pojela pizzu s ljutim papričicama...

- Nisam mogao izdržati pa sam je pitao jel i ona osjeća isto - kazao je Ottie.

image
/Shutterstock

Tada mu je djevojka priznala da je stavila sjajilo na usne, sjajilo koje u sebi ima tvari koje utječu na širenje krvnih žila i time postižu efekt napučenih usana.

- Zašto djevojke na sebe nanose alergene i svjesni izazivaju alergijske reakcije da bi se svidjele drugima - upitao se dvojac.

Odgovora nema.

Pogledajte kako je razgovor tekao.

@relateables69 Girls are wild please explain #fyp ♬ original sound - relateables
29. travanj 2024 20:17