StoryEditorOCM
Zabavaosebujni svat

Ova je pjesma danas rasturila internet, poslušajte je! Srpski pjevač teniskama lupao hrvatske fanove, oni lude za njim. Što se ovo događa...

Piše DV/SD
14. prosinca 2023. - 11:41

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, samo je dvije godine na balkanskoj glazbenoj sceni, no postiže impresivne rezultate. Svojim "trap" hitovima s vrha YouTube trendinga je raspametio hrvatsku mladež i preglede broji u milijunima, a posebnu pažnju dobio je njegov posljednji singl "Ccuti" kojeg je snimio sa Zerom.

U manje od 24 sata od objave, pjesma je prikupila skoro milijun pregleda, a broj raste iz sekunde u sekundu. Usprkos tome što je pjesma izašla tek jučer, već je zasjela na vrh YouTube trendinga. Također, gomilaju se i komentari od kojih neki sugeriraju slanje kontroverznog Desingerice na Eurosong.


Ni nedavni skandali povodom nastupa u Hrvatskoj, točnije, Opatiji, nisu omeli 30-godišnjeg glazbenika pri postizanju zavidnih rezultata na internetu i streaming serivisima te rasprodanim koncertima diljem regije.

Podsjetimo, Opatijci i Istrijani užasnuti su nakon nastupa Desingerice u jednom lokalnom noćnom klubu gdje je svojom tenisicom po glavi lupao publiku u prvom redu, a oni su ga podržavali i prema svemu sudeći - htjeli još.

31. svibanj 2024 08:12