StoryEditorOCM
ZabavaLjubavni nokaut

Ona ga se ne boji: svjetskog boksačkog prvaka teške kategorije žena izbacila na ulicu, sam je kriv za sve

Piše dv
3. travnja 2023. - 16:01
Andy Ruiz do sada je nekoliko puta bio nevjeran, nevjenčanoj supruzi Julie Lemus ovaj je put prekipjelo (listracija)AFP

Slavni boksač teške kategorije Andy Ruiz prije pet godina naglo se uspeo na vrh profesionalnog boksa pobjedom nad svjetskim prvakom Anthonyjem Joshuom te mečevima protiv ostalih najboljih boksača svijeta. Životna priča, izgled i imidž te srčanost boksača iz Kalifornije, kao i njegove kalkulacije za buduće borbe bili su mamac za medije, prenosi Slobodna Dalmacija.

Andy Ruiz sada se opet našao u medijskome fokusu. Sve je počelo prije nekoliko dana kada je otkriveno da je nekoliko dana proveo s Mayeli Alonso, poduzetnicom i bivšom suprugom poznatoga meksičkoga pjevača Lupilla Rivere. Ruizu - koji s nevjenčanom suprugom Julie Lemus ima petero djece, tri sina i dvije kćeri - to nije prvi izvanbračni izlet. Međutim, supruga ovaj put nije htjela prijeći toga, izbacila ga je iz kuće i poručila mu da će od sada komunicirati samo preko odvjetnika.

Ona je čak snimila video kako uzima Ruizove stvari, stavlja ih u kantu za smeće i zatim baca na ulicu, pišu svjetski mediji, prenosi Večernji.hr.

image

Ruiz, u ringu suveren, u ljubavi uzdrman

AFP

- Uvijek ću se brinuti za dobrobit svoje djece i uvijek ću poštovati njihovu majku. Hvala vam puno na podršci i tražim vaše poštovanje u ovom trenutku života - poručio je Ruiz.

Treba vidjeti kako će se neugodna situacija odraziti na Ruizovu karijeru i najave nove borbe s Furyjem. Ruiz je inače zadnji put boksao protiv Kubanca Luisa Ortiza, kojega je pobijedio u rujnu 2022. godine.

28. travanj 2024 17:01