StoryEditorOCM
ZabavaOSAM DANA NAKON VJENČANJA

ODUŠEVLJENJE NE PRESTAJE Marin i Kristina još uvijek su top tema na društvenim mrežama!  

Piše PSD.
6. svibnja 2018. - 14:48

Iako je od izgovaranja sudbonosnog „da“ u crkvi sv. Nikole u Cavtatu prošlo više od tjedan dana, Marin Čilić i Kristina Milković i dalje su pravi „hit“ na društvenim mrežama. Dovoljno je tako u tražilicu na Instagramu upisati „Dubrovnik“ i među top rezultatima iskaču predivne fotografije s bajkovitog vjenčanja Konavoke i teniskog asa iz Međugorja. Jednostavno, ljudi ih obožavaju, a dokazuju to i brojni lajkovi!  

Čilić je par dana nakon vjenčanja na Instagramu, Twitteru i Facebooku objavio nekoliko fotografija. Par je snimljen na dubrovačkoj tvrđavi Revelin, a tenisač je uz objavu napisao „The happiest day of my life“ odnosno „Najsretniji dan mog života“.  

Podsjetimo, "vjenčanje godine" bilo je u subotu, 28. travnja u Cavtatu. Mladenci su potom sa uzvanicima otišli na zabavu u Revelin gdje ih je zabavljao Gibonni koji im je otpjevao i pjesmu prvog plesa 'Lipa moja'. Nakon toga Marin i Kristina pošli su u Istanbul na „medeni mjesec“ zbog ATP turnira koji se održava upravo u gradu koji spaja Europu i Aziju. Nažalost, Čilić je poražen u drugom kolu turnira, ali vjerojatno taj poraz najboljem hrvatskom tenisaču nije toliko teško pao jer sa svojom novopečenom suprugom slavi pobjedu ljubavi!

 

An amazing couple...beautiful souls...great love ❤@marincilic_official @kristina_milkovic ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We are soo proud to be your wedding photographer and videographer...Love you guys! . . . #marincilic #kristinamilkovic #dubrovnik #dubrovnikwedding #dubrovnikweddingphotographer #bride #groom #weddingday #dtstudio_weddings_croatia #dubaiweddingphotographer #theweddinglegends #weddinginspiration #croatiawedding #croatianweddingphotographer #brideinspiration #weddingdress #vjencanje #destinationwedding #destinationweddingphotographer #bridalgoals #bridetobe #firstandlast #stylemepretty #junebugweddings #photobugcommuntiy #mywedd #fearlessphotographer #weddingsincroatia #weddinggown #lovelydayoutside

Objavu dijeli DT studio weddings in Croatia (@dtstudio_weddings_croatia)

08. svibanj 2024 14:36