StoryEditorOCM
ZabavaPrvi napustili ‘Zvijezde pjevaju‘

Odlične ocjene žirija nisu im pomogle: Andrea Andrassy iznenađena je ispadanjem ‘Ivan i ja mislimo da smo super pjevali‘

Piše DV/ JL
2. travnja 2023. - 15:03

Premda su po ocjenama žirija Danijele Martinović, Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje, bili gotovo pri samom vrhu, publika je odlučila da su prvi par koji napušta 12. sezonu HTV-ovog showa "Zvijezde pjevaju" - spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić.

Naime, za izvedbu pjesme Arsena Dedića "Sve što znaš o meni", Andrassy i Penezić ocjenjeni su s 22 boda te su zajedno s Jelenom Perčin i Bojanom Jambrošićem zauzeli drugo mjesto po mišljenju žirija. Prvo mjesto s 24 boda pripalo je Lovri Juragi i Vjeki Ključariću te njihovoj ženskoj konkurenciji - Luciji Šerbedžiji i Ivanki Mazurkijević. Najgore ocjene dobili su chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA (15) te Boris Banović i Ivana Kindl (16). Međutim publika je sinoć bila drugačijeg mišljenja, piše jutarnji.hr.

image

Andrea Andrassy i Ivan Penezić
 

Dario Njavro /HRT

- Iznenađeni smo i Ivan i ja, definitivno, zato što smo po našem mišljenju super otpjevali. No s druge strane to je zapravo genijalno, jer cijelo vrijeme govorim kako je bolje ispasti kada nešto dobro otpjevaš. Tako da mogu reći da nisam pretjerano tužna, znala sam da će se kad-tad to dogoditi. A obzirom da sam pesimist, Ivanu sam stalno napominjala da ćemo ispasti iz showa prije no što mislimo. Ipak, definitivno postoji moment iznenađenja, jer mislim da smo uistinu dobro odradili nastup što dokazuju i ocjene, ali tako je to u showu. Uvijek postoji puno drugih faktora, a ne samo kako si otpjevao - govori Andrassy evidentno niti najmanje razočarana. Nije joj čak problem ni što su prvi par koji je napustio emisiju, iako se obično svi upravo toga pribojavaju.

- Imam prilično dobro posložen gubitnički mentalitet, tako da kada se nešto dogodi, veselim se ako je dobar ishod, a ako je on loš, odmah imam svoje B planove i objašnjenja zašto je to dobro. Po tom pitanju stvarno sam dobro posložena, a pored toga sudjelovala sam u dosta showova, pa sam već naviknula na te dinamike i da ne možeš uvijek predvidjeti što će se dogoditi. Zato mi i nije neki veliki "bed", netko mora ispasti prvi - zaključuje Andrassy. Njezine je kolege iz showa, a zapravo konkurenciju, ovakva odluka publike je iznenadila.

image

Zvijezde pjevaju 2023.

Dario Njavro Za Hrt/

- Bili su vrlo suportivni i željeli nas utješiti, a onda sam ja morala tješiti njih na kraju. Tako to ide, tako bi bilo sa svakim. Rekla sam u showu i to stvarno i mislim, da su odlična ekipa. Moj plan je u subotu ponovno doći na "Zvijezde pjevaju" i biti s njima u backstageu, jer to je nešto što će mi najviše nedostajati. Oni s stvarno super i jedva čekam da se opet vidimo - ističe.

A kako gleda na svoje sudjelovanje u tom HTV-ovom spektaklu?

- "Zvijezde pjevaju" i to svi kažu, je najopušteniji show kada su u pitanju ljudi, ekipe i to mogu stvarno potvrditi. A što se tiče priprema, bilo mi odlično jer sam prvi put pjevala svojim glasom, pošto sam u većini showova bila angažirana za imitiranje. Super mi je bilo i što sam se napokon mogla opustiti da mi nije neugodno pjevati pred ljudima, jer prije me je to uvijek bilo sram - kazala je Andrassy dodajući kako se nada da će nastaviti pjevati s Penezićem, sada onako za svoju dušu.

29. travanj 2024 04:45