StoryEditorOCM
ZabavaTO, TO, TO JE TO...

Lepa Brena u dva dana rasprodala i drugu Arenu: ‘Ne preostaje nam ništa drugo nego da otvorimo i treću...‘

Piše DJ/JL
8. prosinca 2023. - 15:36
Zagreb, 041223. Arena Zagreb. Aleksandra Prijovic odrzala cetvrti uzastopni koncert u zagrebackoj Areni. Na fotografiji: Lepa Brena na vrhuncu koncerta zapjevala je sa svojom snahom.Ranko Suvar/Cropix

Najveća regionalna diva Lepa Brena u samo dva dana rasprodala je i drugu zagrebačku Arenu.

"To su sjajne vijesti i baš sam sretna! Puno hvala svima koji su kupili karte, koji me vole i podržavaju i koji će doći vidjeti spektakl koji pripremamo, a koji i zaslužuju i očekuju. Bit će to stvarno nešto posebno, jedva čekam izaći pred svoju publiku", koja je sudeći po reakcijama i interesu za kartama s nestrpljenjem iščekuje.

"U Zagrebu mi je uvijek lijepo. Ne preostaje nam ništa drugo nego da otvorimo i treću Arenu, vidimo se i 9. prosinca!", poručuje.

Nakon što je najavila novi koncert, glazbena legenda se prisjetila stihova svoje kolegice.

"Kako kaže Doris Dragović - Malo mi za sriću triba", i onda je zapjevala njezin hit u eteru Extra FM-a.

Podsjetimo i kako je Lepoj Breni uspjelo ono što nikome do sada nije - u samo jednom danu rasprodala je zagrebačku Arenu točno godinu dana unaprijed. Omiljena pjevačica svih generacija zahvaljujući karizmi i bezvremenskim hitovima kao što su ‘Jugoslovenka‘, ‘Hajde da se volimo‘, ‘Ja nemam drugi dom‘, ‘Pazi kome zavidiš‘, ‘Okrećeš mi leđa‘, ‘Uđi slobodno‘ i brojnim drugim već četiri desetljeća ne silazi s vrha.

Njezine koncerte uvijek prati i vrhunska produkcija, zato svi koji žele uživati u spektakularnim Extra koncertima godine ulaznice mogu osigurati putem Eventim sustava.

26. travanj 2024 11:30