StoryEditorOCM
ZabavaSVIĐA JOJ SE I KAO OSOBA

Jelena Rozga danas slavi 45. rođendan, konačno je otkrila svoju poveznicu s Matijom Cvekom i zašto je željela baš njega!; Zajedno su snimljeni i na Splitskom festivalu

Piše dv
23. kolovoza 2022. - 11:23
Jelenu Rozgu naš je fotoreporter na splitskom festivalu snimio u društvu Matije CvekaTom Dubravec/Cropix

Jelena Rozga danas slavi 45. rođendan, a gostujući na Narodnom otkrila je što bi joj bio najdraži dar, kao i čime ju je posebno oduševio Matija Cvek, s kojim su je mediji proteklih tjedana povezivali, i pitali se o prirodi njihovog odnosa.

Lijepa splitska pjevačica u društvu popularnog glazbenika, čije pjesme ne silaze s top lista, snimljena je i ovoga ljeta na Prokurativama, na Splitskom festivalu,donosi Slobodna Dalmacija. 

Jelena je u radijskom eteru predstavila prvu pjesmu sa svog dugoočekivanog akustičnog albuma:

''Ovo je dar mojoj publici. Bila bih najsretnija kad bi im se pjesma i akustični album svidjeli, to bi mi bio najdraži dar za rođendan'' - priznala je pjevačica, koja s novim ruhom svojih pjesama ima posebne planove.

Riječ je o obradi hita ''Zar je ljubav spala na to'', koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom.

''Kad smo počeli slagati aranžman za tu pjesmu, samo sam rekla: Ja bih Matiju! Samo sam njega čula u tom trenutku. S obzirom na to da sam nestrpljiva, nazvala sam ga odmah te večeri i pristao je..." - otkrila je Jelena razloge zašto se intenzivno druži s pjevačem koji je na scenu stupio kroz HTV-ove showove "The Voice" i "A strana", ali srca publike osvojio sjajnim autorskim kompozicijama.

"Sve se nekako otad super posložilo, pa i naši glasovi'' - ne krije zadovoljstvo Rozga, kojoj se Matija Cvek, kako je istaknula, jako svidio i kao osoba.

Ne skriva da ju je oduševila činjenica i da Matija na svojim koncertima izvodi neke njezine stare pjesme.


''Suze biserne'' na njegovom su repertoaru na svakom koncertu. Nitko se od mlađih pjevača nije toga ranije sjetio i to mi je genijalno. Svaka mu čast na tome, pogotovo jer je riječ o pjesmi koja je, kad je izašla, izazvala različite reakcije, a kasnije je bila megahit. Dandanas kad krene ta pjesma, svi polude'' - ispričala je Rozga u eteru.

Na svoj rođendan pjevačica je otkrila i čemu se posebno raduje u idućem razdoblju.

''Napravili smo ove godine mnogo lijepih koncerata, no još me čeka ono o čemu sam sanjala zadnjih 12 godina, to su arene. To je ostvarenje mog životnog sna!'', priznala je.

Svoju najraskošniju turneju dosad Rozga će započeti u Areni Zagreb 17. prosinca, Split je na rasporedu uoči Valentinova, 11. veljače iduće godine.

''Kad smo počeli razgovarati o turneji, bila sam jako uzbuđena, u očima su mi se skupljale suze. Meni to toliko znači… Ne želim razočarati svoju publiku, nego im dati sve najbolje od sebe. Ove godine nema odmora, doslovno nisam prst stavila u more, kako se kaže. Znam sebe… Ići na odmor, a da je glava u studiju – nije odmor. Bolje je sve završiti kako treba i onda mirno otići negdje na nekoliko dana'' - otkrila je pjevačica, poznata kao velika radoholičarka.

 

 

28. svibanj 2024 11:25