StoryEditorOCM
ZabavaTRAGIKOMEDIJA

Žena zatekla muža na gomili sa susjedima: ‘Mislila sam da me vara sa ženom najboljeg prijatelja‘

Piše MOZAIK SD
24. listopada 2023. - 19:37

Ništa nije onako kako se čini, čak i kada vjerujete da ste u pravu. U slučaju viralnog video isječka u kojem je žena opisala kako je saznala za muževu prevaru, u jednom je bila u pravu - varao ju je, ali nakon što je otkrila s kim, vjerujemo da bi voljela da je to bila supruga najboljeg prijatelja.

image
/Shutterstock

“Moj muž svaki vikend ide u lov s najboljim prijateljem, ali kući se uvijek vrati praznih ruku”, tako je priču o prijevari započela neimenovana žena.

Sumnjala je da se nešto događa, ali nije bila sigurna što se točno događa kad nje nema. Kako bi bila sigurna da je na dobrom putu, najprije je sakrila luk i strijele koje njezin suprug nosi kad ide u lov. Mislila je da će ih potražiti, ali kada se vratio iz “lova” nije ih spomenuo, prenosi Blic.

"Već sam bila sigurna da se nešto događa. Odlučila sam da sljedeći put kad bude išao u lov ostavim djecu kod majke i pođem za njim da vidim što se događa", kaže.

image
/Shutterstock

Naime, u njegov automobil postavila je uređaj za praćenje "airtag" kako bi na svom telefonu vidjela gdje se vozilo nalazi. Ispostavilo se da je njezin suprug bio na sasvim drugom mjestu, iako je rekao da ide u suprotnom smjeru.

"Saznala sam da je mjesto na koje je otišao motel. Prije nego što poludim ili učinim nešto što ću kasnije požaliti, odlučila sam ga mirno nastaviti pratiti. Došla sam do motela i prvo što sam vidjela bio je automobil žene njegovog najboljeg prijatelja. Pomislila sam najgore jer je ta žena prelijepa. Najljepša žena koju sam ikad vidjela. U tom trenutku netko mi je stavio ruku na rame,okrenula sam se a ona je stajala iza mene.U tom trenutku sam pomislila - kakva ludača,ona spava s mojim mužem još mi prilazi iza leđa. Verbalno sam je napala - zašto si s mojim mužem u motelu?  Nakon svađe rekla mi je da je dala mužu auto jer je njegov razbiven i da nikada ne bi nigdje otišao bez toga. Tada sam shvatila da niti jedna od nas ne zna što se događa", dodaje, piše Blic.

Nakon malo razmišljanja, odlučile su otići do recepcije provjeriti jesu li im muževi uopće u motelu.

"Recepcionarka nam je odbila reći gdje su i dala joj je 100 dolara da nam kaže gdje su. Odmah nam je rekla gdje su. Kad smo došli do sobe zaustavila me jer je bilo glazbe i smijeha. Bilo je jasno da u sobi ima više od dvije osobe“, nastavlja priču.

Nisu htjele pokucati na vrata jer su bile sigurne da će sve što se događa muževi pokušati sakriti ili ispraviti. Plan im je bio uzeti ključeve sobe i ući nenajavljeno.

"Recepcionerka više nije željela surađivati, ukrale smo ključ, popele se i otvorile vrata. Od šoka nisam mogla vjerovati što vidim. Ne želim vas traumatizirati detaljima, ali zamislite muškarci,svi iz našeg susjedstva,svi goli,svi rade stvari koje ne želim ponoviti. No u većem su šoku bili oni kad su nas vidjeli. Moj sad već bivši muž je najveći homofob kojeg sam ikad upoznala,zato sam bila je tako šokirana. Ucjenjivali smo ih da misle da moramo dobiti sve što želimo nakon razvoda ako ne žele da svi saznaju što rade. Pristali su na sve. Razvod je prošao glatko. Dvije godine nakon toga šutjeli smo, no žena iz te skupine muškaraca angažirala je privatnog detektiva i sve se otkrilo. Svejedno, dobili su što su tražili i volim da je tako", zaključuje priču žena koja je internetska senzacija.

 

27. travanj 2024 12:51