StoryEditorOCM
ZabavaSVE OBJASNIO

Oglasio se Bosanac koji je iz Münchena ženi ‘doveo‘ Ukrajinku i svi dijele krevet. ‘Mrzite mene, a imate ljubavnice‘

Piše VIJESTI SD
2. studenog 2023. - 13:36

Mediji su se proteklih tjedana raspisali o 32-godišnjem Elmedinu Kariću iz Busovače u BiH. Mladić je naveo da ima dvje žene, jednu zakonitu u BiH, a drugu, Ukrajinku, je doveo iz Njemačke. 

Elmedin se ovih dana ponovno obratio medijima, javnosti i susjedima u videu kojeg je nazvao ‘Čemu mržnja‘. 

- Obraćam se ljudima koji me hejtaju. Čemu tolika mržnja prema meni. Ja i moje dvije žene smo se dogovorili da ćemo tako živjeti. Mnogo muškaraca ima ljubavnice, a mnogo žena ima ljubavnike. Pa se šuti o tome, a ja sma sa svojim ženama stao ispred kamere i rekao sve kako jest. 

image
YouTube/Srećko Stipović

Elmedin živi u istoj kući s dvije žene. Fatima (28) mu je zakonita supruga i s njom ima trojicu sinova. Drugu ženu Ukrajinku Janu (44) je upoznao dok je radio u Münchenu i prije dvije godine ju je doveo u Bosnu i Hercegovinu, piše Fenix.

Danas, kaže Elmedin, svi zajedno sretno žive u kući koju su kupili na kredit. Elmedin je ranije s Fatimom i djecom živio u očevoj kući, ali nakon što je doveo Janu, otac ih je izbacio iz svoje kuće jer se ne slaže s njegovim načinom života.

Iako Elmedin tvrdi kako mu se obje žene slažu kao sestre, Fatima je priznala kako ju je dolazak nove žene pogodio, ali je kasnije prihvatila situaciju kakva jeste.

Jana pak tvrdi kako je prihvatila da Elmedin ima suprugu jer se zaljubila, a zbog ljubavi prihvatiš sve, kaže ona. Elmedin kaže kako mu se jako sviđaju ukrajinska jela, a s Janom je proveo i dva mjeseca u Ukrajini, što je pak Fatimi teško palo, ali i to je prihvatila.

image
YouTube/Srećko Stipović

– Oduvijek sam htio imati dvije žene i to sam ostvario, kaže Elmedin.

Kaže kako mu je i sama Jana rekla da ne smije ostaviti suprugu jer s njom ima troje djece. Jana ima kćer Suzanu koja se nalazi u Ukrajini.

Elmedin se nada da će ova njihova harmonija trajati dok ih, kako kaže, smrt ne rastavi.

Elmedin i njegove dvije žene su dale intervjuu hrvatskom novinaru i snimatelju iz BiH Srećku Stipoviću, a kako je to izgledalo pogledajte u video snimci u nastavku:

 

27. travanj 2024 20:35