StoryEditorOCM
Kalelarga34. GODINE HDZ-a VIR

Kalmeta: Agresivna ljevica pokazaju svoje pravo lice - netolerancije, nesposobnosti i neskrivene mržnje prema svemu što ima poveznicu s HDZ-om!

Piše Zadarski.hr
24. veljače 2024. - 20:56

U Viru je svečano obilježena 34. godišnjica osnutka Hrvatske demokratske zajednice na kojoj su se okupili brojni članovi i simpatizeri predvođeni stranačkim utemeljiteljima - objavio je zadarski HDZ-a na društvenim mrežama.

- Politička stabilnost i kontinuitet zaslužni su za snažan razvoj Zadarske županije koja je po novom indeksu razvijenosti među pet najboljih u Hrvatskoj. Odlična suradnja s Vladom Republike Hrvatske zalog je i niza budućih projekata, koji će zasigurno donijeti dodatan napredak otoku Viru gdje je HDZ sve snažniji i ima sve veću potporu stanovnika.

HDZ je jedina stranka koja jamči sigurnu Hrvatsku uz snažno očuvanje domoljubnih vrijednosti. To se posebno vidi posljednjih tjedana gdje je agresivna ljevica pokazala svoje pravo lice - netolerancije, nesposobnosti i neskrivene mržnje prema svemu što ima poveznicu s HDZ-om, stožernom strankom hrvatskog naroda.

U mandatu Vlade Andreja Plenkovića zabilježen je snažan rast plaća, a vodeći smo u po porastu stope BDP-a. Samo HDZ jamči nastavak tog pozitivnog niza, jer ima ljude koji su dokazano stručni i kompetentni, a nova financijska omotnica pruža nam nikad veće prilike za dodatan rast i razvoj.

Uz to, je nikad bolje međunarodne pozicionirana i uživa veliki ugled u svim euroatlanskim asocijacijama, gdje nas je želio vidjeti i prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman – poručeno je na svečanoj akademiji na kojoj su, uz predsjednika OO HDZ-a Vir Antu Bašića, okupljene pozdravili i župan Božidar Longin, predsjednik ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta, te ministar Šime Erlić.

27. travanj 2024 08:27