Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Osjetit ćete navalu pozitivne energije, vaš optimizam prenijet ćete i na okolinu. Šarmom ćete rušit zapreke i ići ravno k cilju. Dobar Mjesečev utjecaj u polju zarade unaprijedit će i poboljšati vaše financijsko stanje.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Partneru ćete otvorenije iskazivati osjećaje. Sve će vam se činiti jednostavnijim i lakšim nakon što drugoj strani kažete sve što prije niste imali hrabrosti. Ako ste uključeni u organizaciju neke proslave ili vjenčanja, svi će se oslanjati na vas.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★  Zdravlje: ★★★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Morat ćete biti oprezniji kada je posrijedi rutinsko obavljanje poslova. Veće su mogućnost da vam se potkrade pogreška koju ćete poslije teže otkloniti. Odnos s roditeljima bit će napet, ponajviše zbog nečijeg neodgovornog i nezrelog ponašanja.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★    Zdravlje: ★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  Energičnije se borite za svoje stavove i želje. Ako ste u romantičnom raspoloženju, ne oklijevajte simpatiji ili partneru poslati mail ili SMS romantičnog sadržaja. Netko će vas razveseliti ispunjavanjem davnog obećanja, povratom duga ili isprikom zbog uvrede.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  Naći ćete se u velikoj gužvi – možda očekujete goste. Partner će biti sumnjičav pa od njega nećete moći ništa skriti. Njegova nepovjerljivost bit će posljedica prolazne nesigurnosti i osjećaja da ga ne volite dovoljno.

  Ljubav: ★★    Posao: ★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  Otvaraju vam se poslovne mogućnosti, osobito one vezane uz inozemstvo. Bit ćete svjesni svojih potencijala pa će vaš nastup biti ispunjen samopouzdanjem. Odlično ćete se snalaziti u pomalo nesvakidašnjim okolnostima i situacijama, osobito onim ljubavnima.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★  Zdravlje: ★★★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Privlačit će vas odnosi i ljudi koji ne opterećuju i u čijem društvu možete zaboraviti na brige. Razmislite o mogućnostima štednje, osigurajte vrijedne stvari i pokrenite pitanje nasljedstva. Ako ste u vezi, partner bi mogao predložiti zajednički život.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Otežano ćete štititi svoju privatnost i nalaziti prigodu da se nekom povjerite. Problematičnost pojedinih odnosa, osobito obiteljskih, stvara vam veliko opterećenje. Planovi koje ste kanili ostvariti u bliskoj budućnosti naći će se na čekanju i odgoditi za neko vrijeme.

  Ljubav: ★★★  Posao: ★★   Zdravlje: ★★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  Nemojte ni u čemu pretjerivati. Napori bilo koje vrste utjecat će na pad energije i izložiti vas stresu. Bitno je da se što manje živcirate zbog stvari koje ne možete promijeniti. Izbjegavajte donošenje odluka i zahtjevnije obaveze.

  Ljubav:  ★★★★   Posao: ★★★   Zdravlje:  ★★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  Poći će vam za rukom pronaći kvalitetne stvari po prihvatljivoj cijeni, a sreću će imati i oni koji žele povoljno unajmiti stan. Slobodnima se smiješi poznanstvo koje može biti povezano putovanjem ili poznanstvom preko interneta. Uživat ćete dopisujući se sa simpatijom.

  Ljubav: ★★★★★    Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Nadređeni će vas prilično sputavati pa ćete se morati prilagoditi njihovim odlukama i procjenama. Partner će vam dodijavati svojim sumnjama. Nakon takvih zbivanja osjetit ćete jak umor pa će potreba za mirom i privatnošću biti istaknutija.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  Učvrstit ćete i unaprijediti poslovni položaj. Čak i ako obnašate manje odgovorne poslove, vaš će doprinos biti velik. Razveselit će vas poziv iz inozemstva, a ugodne novosti smiješe vam se i na planu učenja i obrazovanja. Školarci će ispraviti negativnu ocjenu!

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last