Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Očekuje vas nova raspodjela poslova i zadataka s kojima nećete biti previše oduševljeni. Dobit ćete novog kolegu ili druge u nečemu poučavati. Žudjet ćete za nekoliko dana odmora, promjenom okoline ili priželjkivati više sna. Starije će mučiti kronične boljke.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Usmjerite se na najvažnije zadatke – danas ih sve glatko možete odraditi. Ma koliko brz bio vaš životni ritam, pronađite vremena za opuštanje i zabavu. U ljubavnom životu vam je krenulo.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★    Zdravlje: ★★★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Naučit ćete i spoznati mnogo od ljudi koji vas okružuju, a neki će zahladiti odnos s osobom koju su smatrali prijateljem. Prolazne su trzavice moguće i u privatnom životu. Ukućani mnogo očekuju od vas pa se u nekim trenucima osjećate sputano i umorno.

  Ljubav: ★★   Posao: ★★★★    Zdravlje: ★★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  Zahvaljujući pozitivnom Venerinom djelovanju, uz malo truda ojačat ćete ljubav. Uživat ćete u partnerovom zagrljaju ili komplimentima. Održavate li ljubav na daljinu, često ćete se dopisivati s partnerom ili čuti telefonom, što će pojačavati čežnju da se i sretnete.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  Očekuje vas povećanje prihoda, ali i troškova. Obilazit ćete bankovne poslovnice i pošte te pokušati platiti što više računa. Bit ćete svjesniji koliko vrijedite i možete, no zasmetat će vas površnost kolega i šefova koji vas ne doživljavaju dovoljno ozbiljno.

  Ljubav: ★★★★    Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  S više odlučnosti suprotstavit ćete se onima koji vam ometaju duševni mir i pronaći smirenje u nečem sasvim novom. Utjecaj Mjeseca u znaku potaknut će vas na uljepšavanje. Više pažnje i njege posvetit ćete svom tijelu.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Osoba u koju ste zaljubljeni drži se suzdržano, no to ne znači da nemate nikakvih izgleda. Pred vama su prijelomne osjećajne okolnosti, koje će izvući maksimum iz vas. Iznenadit ćete se kada shvatite na što ste sve spremni kako biste dobili ono što želite.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Pruži li vam se prilika da u nečemu dokažete svoje sposobnosti, odmah se prihvatite posla. Bit ćete iznimno šarmantni i uvjerljivi, i svakog ćete uvjeriti u ono što želite. Životne promjene vašega brata ili sestre imat će velikog pozitivnog utjecaja na vas.

  Ljubav: ★★★★  Posao: ★★★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  Mnogo toga bit će vam nejasno i zbrkano. Vaše želje i očekivanja u raskoraku su sa stvarnim mogućnostima, barem što se današnjeg dana tiče. Nećete moći utjecati na partnerove odluke i imat ćete osjećaj da druga strana radi sve po svome. Dajte joj to do znanja.

  Ljubav:  ★   Posao:  ★★★  Zdravlje:  ★★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  U idealnom ste razdoblju za promjene pa nemojte žaliti uloženog truda. Uhvatite se u koštac s problemima. Nesporazumi s partnerom pomoći će vam da se suočite s razlozima neslaganja. Krećete li na put, vozite oprezno!

  Ljubav: ★★★★★    Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Možda ćete morati donijeti odluke kojima ćete žrtvovati svoju komociju. Moguće su i poslovne promjene koje nećete popratiti zadovoljstvom, no neće vam naštetiti. Imate li neriješenih imovinskih pitanja s rodbinom, pokušajte ih riješiti na miran način i bez svađe.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  Odgodite važnije poslovne kontakte i odluke, budite oprezni u sklapanju suradnje ili zajedničkom ulaganju s poslovnim partnerom. Zadržite se na uobičajenim zadacima koje ćete obavljati s uspjehom. Dođe li do rasprave s voljenim, kriza će biti prolazna, ali i poučna.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last