Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Bit ćete dobro raspoloženi i više ćete se družiti s prijateljima ili kontaktirati ljude koje dugo niste čuli ni vidjeli. Osjetit ćete potrebu da mnogo toga promijenite pa ćete već od jutra biti puni planova.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Bilo da su na tapetu pitanja poslovne prirode ili aktivnosti vezane uz kupoprodaju ili uređenje stana, vrata vam se otvaraju. Mogli biste ostvariti pravo na kredit ili dobiti novac koji vam duguju.

  Ljubav: ★★★★★ Posao: ★★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Primite li se pospremanja, sami ćete se iznenaditi kako ste bili brzi i učinkoviti. Ako ste slobodni, opušteno ćete se upustiti u razgovor s nekim tko vam se sviđa. Drugoj će strani odgovarati vaša odvažnost.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★    Zdravlje: ★★★★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  Nevoljko ćete komunicirati, odlaziti na teren ili službeni put, a upravo će to biti sastavni dio posla. Promijenite unutarnje stavove kako biste promijenili vanjske okolnosti. Željni ste odmora i svoga mira.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  Odahnut će oni koji muku muče s birokracijom, potraživanjem dozvola i različitih dokumenata. Privest ćete kraju mukotrpnu proceduru, možda i uz pomoć veze. Oraspoložit će vas večernji izlazak s prijateljima.

  Ljubav: ★★★★    Posao: ★★★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  Bit ćete nestrpljivi. Partner će vam uputiti kritiku ili vas optužiti za pomanjkanje suosjećajnosti. I poslovni odnosi proći će kroz malu krizu. Shvatit ćete da se nešto mora promijeniti želite li nastaviti suradnju.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★  Zdravlje: ★★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Očekuju vas ugodna iznenađenja, susreti i zabave. Duhovitošću ćete osvajati nepoznate ljude. S partnerom ćete voditi nadahnut razgovor, možda se dotaknuti tema koje ste dosad oboje izbjegavali.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Osim istaknutog tjelesnog aspekta, u ljubavi će vam biti važan intelektualni sklad. SMS-ovi ljubavnog sadržaja otkrivat će romantičara u vama. Podižete li kredit, sve će ići po planu.

  Ljubav: ★★★★★ Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  Olakšajte život roditeljima spremnošću na pomoć jer ćete se zbog toga i sami bolje osjećati. Zateknete li se na proslavi, nemojte pretjerivati s alkoholom jer biste se mogli osramotiti.

  Ljubav:  ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje:  ★★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  Gomila nezavršenih poslova neće vas obeshrabriti. Naprotiv, obavit ćete više nego ste planirali. Iako će vam partner zamjerati pretjeranu poslovnu zauzetost, u njemu ćete dobiti dovoljno potpore.

  Ljubav: ★★★    Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Posvetit ćete se hobijima ili vrijeme provoditi u razvijanju duhovnosti. Pristupit ćete opuštenije bračnim i roditeljskim dužnostima, a popodnevne sate provesti u druženju s prijateljima.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  Imate li majstore u kući, pomno nadgledajte njihov rad kako se ne bi dogodilo da naprave nešto drukčije od dogovora. Razgovor s ukućanima oko problematične situacije završit će svađom.

  Ljubav: ★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last