Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Ako ste slobodni, slučajan susret probudit će vam osjećaje. Bit će to snažna privlačnost na prvi pogled, iako ćete se oboje pretvarati da se ništa ne događa. Na razgovoru za posao ostavit ćete upečatljiv dojam.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Pravo je vrijeme da usmjerite naraslu energiju na ostvarenje ambicija i želja. Vaš će vam ozbiljan pristup omogućiti brže poslovno napredovanje, a smiješi vam se i prilika za dodatnu zaradu.

  Ljubav: ★★★★  Posao: ★★★★★ Zdravlje: ★★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Uspjeh će biti proporcionalan kvaliteti odnosa sa suradnicima ili bliskom osobom. Imate li priliku otputovati nekamo za vikend, iskoristite je. Godit će vam šetnja, aktivnost i boravak na zraku.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★    Zdravlje: ★★★★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  Primjetna je sklonost zanemarivanju obiteljskih obaveza, no kritike koje ćete primiti neće vas potaknuti da im se savjesnije posvetite. Nekima će pomoć roditelja oko čuvanja djece biti nužna.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  Posvetit ćete se sebi i potrebama koje ste zanemarivali. Napori koje poduzimate s ciljem poboljšanja poslovne situacije ili ostvarivanja ambicija polučit će efekt. Na pomolu je strastvena ljubavna avantura.

  Ljubav: ★★★★    Posao: ★★★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  Odnos s kolegom dosegnut će vrhunac krize. Bit ćete prinuđeni prekinuti komunikaciju. I u poslu ćete shvatiti da je djelovanje nužno ako ne želite ugroziti stečene pozicije. Moguća je ljubav na daljinu!

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★  Zdravlje: ★★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Privlačit će vas sve što je novo i zahtjeva intelektualni angažman. Bit ćete uspješni u aktivnostima koje iziskuju istraživanje, prikupljanje podataka i kontakte s nedostupnim pojedincima.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Poslovni planovi odvijaju se onako kako ste zamislili, a potpora osobe na položaju osigurava vam kontakte i informacije koji vam olakšavaju djelovanje.

  Ljubav: ★★★  Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  Bit ćete izbirljivi kad su posrijedi prijatelji i izlasci. Odbijat ćete društvo onih koji vam nisu zanimljivi i zabavni, a nećete podnositi niti monotoniju mjesta koja svakodnevno posjećujete.

  Ljubav:  ★★★   Posao: ★★   Zdravlje:  ★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  U poslu ćete se osjećati sputano. Čak i kad budete u pravu, vaš vam nadređeni neće to priznati. Zdravstveni pregled otklonit će vaše bojazni, no morat ćete promijeniti način života.

  Ljubav: ★★★★    Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Otvoreno ćete razgovarati o svemu i manje se živcirati zbog stvari koje ne možete promijeniti. Šarmom ćete osvojiti osobu koju nije baš tako lako zavesti, što će vam imponirati.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  Živcirat će vas zahtjevi ukućana, kritike roditelja, a osobito besmislene radne obaveze. Ne želite li svojim nastupom inicirati neugodnu raspravu, odgodite poslovni sastanak.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★   Zdravlje: ★★★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last