Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Zaokupljeni ste privatnim životom i promjenama koje se događaju u vašem braku. Napeta situacija mogla bi uroditi žučnom svađom, osobito ako se već duže vrijeme odbijate suočiti s određenim problemima.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Mogli biste unaprijediti poslovne odnose, no zbivanja u ljubavnom životu bit će vam važnija. Dogodi li se bilo kakva promjena u partnerovom ponašanju, odmah ćete posumnjati da nešto skriva od vas.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Dinamično i sadržajno proveden radni dan pridonijet će porastu samopouzdanja i optimizma. Na veliko zadovoljstvo roditelja, riješit ćete nesuglasice koje su vladale u odnosu s braćom i sestrama.

  Ljubav: ★★★★★  Posao: ★★★★★    Zdravlje: ★★★★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  Potraje li razgovor s poslovnim partnerima nešto duže nego što ste očekivali, ne pokazujte nervozu i nestrpljenje. U večernjim satima moguće su manje želučane tegobe pa pazite što jedete i pijete.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  Osjećat ćete se ograničeno jer vam trenutačna poslovna situacija ne dopušta da razvijete sav potencijal i ostvarite svoje zamisli. Nedostajat će vam energije i elana za sve osim za ljubav i obitelj.

  Ljubav: ★★★★    Posao: ★★★  Zdravlje: ★★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  Stvaraju se povoljniji uvjeti za ostvarenje planiranih projekata i poslova. Mogli biste dobiti priliku za potpisivanje ugovora s ozbiljnim partnerima. Vodite računa o izgledu i dojmu koji ostavljate.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★★  Zdravlje: ★★★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Porast će vam ambicija i energija, a u radnoj sredini izdvajat ćete se kreativnošću i zanimljivim idejama. Ljubavni život obilježit će želja za uzbuđenjima koja će unijeti malo adrenalina u vašu svakodnevicu.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Povećane su mogućnosti za zaradu i poboljšanje profesionalnog statusa. Vaša će kreativnost zadiviti pretpostavljene. Razmislite o novim investicijama i uvođenju drukčijih metoda u poslovanje.

  Ljubav: ★★★★  Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  U kontaktu s drugima bit ćete otvoreni, spremni na suradnju i nova iskustva. Najviše ćete postići u prijateljskom ozračju i među suradnicima koji su vam odani. Tuđi autoritet predstavljat će vam prijetnju.

  Ljubav:  ★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje:  ★★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  Radni sati sporo će vam prolaziti, a slobodno vrijeme neće vam donijeti mir i opuštanje. Zamarat ćete se stvarima na koje ne možete utjecati i nepotrebno započinjati prepirke s partnerom ili ukućanima.

  Ljubav: ★★★    Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Uspostavit ćete kvalitetnu komunikaciju sa značajnim inozemnim partnerima, a usput i dogovoriti putovanje koje već dugo planirate. Vaše simpatije prema jednom atraktivnom suradniku postaju sve veće.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  Možete očekivati poteškoće u rješavanju ljubavnih pitanja, samo ovaj put nećete sve primati k srcu. Na svoje probleme gledat ćete kroz ružičaste naočale, a neće vas pokolebati ni prijateljska upozorenja.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last