Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Više vremena posvetit ćete analiziranju vlastitih postupaka i prošlih događaja te doći do korisnih spoznaja. Nešto će vas potaknuti da promijenite odnos prema nekim ljudima i više pozornosti posvetite sebi.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Odnos s voljenom osobom prolazit će kroz uspone i padove pa je poželjno da zajednički preispitate očekivanja od budućnosti. Nužno je preuzimanje većih odgovornosti, kao što su pomoć partneru u kućanstvu, oko djece i svih onih stvari koje čine svakodnevicu.

  Ljubav: ★★   Posao: ★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Intelektualni kapaciteti bit će naglašeni pa ćete briljirati u situacijama koje iziskuju rječitost, argumentaciju ili uvjeravanje. Imat ćete sreće na putovanjima i poslovnim sastancima, ali i u ljubavi. Dan bi mogao označiti pozitivnu prekretnicu u životima samaca..

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★    Zdravlje: ★★★★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  Najviše briga zadavat će vam novčana situacija drugih ljudi, bilo da je riječ o onima s kojima ste u poslovnoj vezi ili u rodbinskoj. Odlučite li im pomoći i sami biste se mogli naći u nezavidnoj situaciji. Neki će se posvetiti uređenju stambenog prostora ili vrta.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  Morat ćete se nositi s kompliciranim pojedincima i gubiti vrijeme na objašnjavanja. Osjetite li da vam je strpljenje na izmaku, ne djelujte prenagljeno. Ljubavna situacija razvija se u povoljnom smjeru.

  Ljubav: ★★★    Posao: ★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  Dobit ćete zanimljivu ponudu za dodatni izvor prihoda, što bi moglo rezultirati promjenom posla. U ljubavi dajte prednost razumu pred osjećajima jer ste zbrkani i nedorečeni, pa partner ne zna na čemu je s vama. Ne odgađajte dogovorene liječničke preglede!

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★  Zdravlje: ★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Vrijedno ćete raditi, dobivati potporu kolega, a svježe ideje sipati kao iz rukava. Do izražaja će doći vaši umjetnički i sportski talenti. Bit ćete puni pokretačke energije. U kratkom vremenu i uz malo truda obavit ćete mnogo korisnih poslova. Odvojite vremena i za ljubav!

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Mogući su stambeni problemi te preuređenje ili preseljenje. Nećete biti zadovoljni stanjem u svojoj najužoj okolini. Pripazite kako ne biste previše naređivali i tako drugima išli na živce. Prihvatite stvari koje ne možete mijenjati i ograničite svoje sadašnje zahtjeve.

  Ljubav: ★★★  Posao: ★★   Zdravlje: ★★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  Plijenit ćete pozornost simpatičnim i ljubaznim ponašanjem te biti omiljeni među bližnjima. Imat ćete uzbudljiv ljubavni život, a neki od vas koketirat će s osobom iz poslovnog okruženja. Nemojte sputavati svoje ideje.

  Ljubav:  ★★★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje:  ★★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  Razmišljat ćete o stručnom usavršavanju i proširivanju znanja. Slobodne trenutke posvetite stvarima koje vam čine zadovoljstvo. Možda ste zanemarili hobije i sve ono što može biti duševna hrana. Večernji sati donose uzbuđenja – dogovorit ćete izlazak sa simpatijom!

  Ljubav: ★★★★    Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Zračit ćete samopouzdanjem, a način na koji ćete se predstavljati i voditi razgovor ostavljat će snažan dojam na sugovornike. Telefon će vam neprestano zvoniti, a vi ćete mnogo vremena provoditi na kavama s prijateljima i znancima. Znat ćete si ugoditi.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  Žudjet ćete za osvježenjem koje bi vas udaljilo od dosade i predvidljivosti intimnih zbivanja. To ćete ponajviše osjetiti ako ste u vezi kojoj nedostaje uzbuđenja i zajedničkih izlazaka. Imate li nesređene odnose s partnerovim roditeljima, moguća je pomirba.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last