StoryEditorOCM
Lifestylešto zvijezde kažu

Horoskop za ponedjeljak: Bikovi su nezadovoljni, Lavovi su nepredvidljivi, Ribe su usamljene...

Piše MOZAIK SD
19. veljače 2024. - 10:45

Ovan

Bit ćete osjetljivi na nepravdu. Zauzimat ćete se za ljude koji nemaju hrabrosti izboriti se za sebe. Nastojat ćete svakome pomoći, no razočarat ćete se ako ne dobijete očekivanu zahvalnost.

LJUBAV: 4

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 5

Bik

Želite li izbjeći razmirice s bližnjima, suzdržite se od nepotrebnih komentara i kritika. Ako niste zadovoljni, dajte im to do znanja na pristojan način. Nastojte se kloniti stresnih situacija.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

Blizanci

Usvajat ćete nova znanja s iznimnom lakoćom. Studenti, iskoristite dobru koncentraciju za učenje i pripremanje ispita. Nadate li se promjenama na poslu, dolazi do poboljšanja uvjeta.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

Rak

Naiđete li na teškoće, nemojte tražiti brza rješenja. Time ćete napraviti više štete nego koristi. Probavne smetnje bit će vezane za stres. Posvetite se hobijima i aktivnostima koje vas opuštaju.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

Lav

Skloni ste nepredvidljivom ponašanju i promjenama raspoloženja. Samcima će se svidjeti osoba s kojom nemaju puno zajedničkog. Zanemarit ćete upozorenja i upustiti se u nestabilnu vezu.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 2

Djevica

Na poslu će vas cijeniti zbog bistrog uma, snalažljivosti i spremnosti da svakome pomognete. Uz potporu lakše ćete ostvariti ideje i ciljeve. Povoljno je vrijeme za početak dijete.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

Vaga

Neplaniran izlazak pokazat će se odličnim potezom. Samci će steći nova poznanstva, od kojih bi se jedno moglo razviti u romansu. Pravi je trenutak da se izborite za bolju poslovnu poziciju. 

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 5

Škorpion

Skloni ste nespretnim padovima i ozljedama. Izbjegavajte vratolomne aktivnosti i rukovanje oštrim predmetima. Rasprave s bližnjima bit će burne i intenzivne, a obje bi strane u ljutnji mogle kazati svakojake ružne stvari.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 2

Strijelac

Odnosi s radnom okolinom bit će povoljni. Ako ste na odgovornom mjestu, više ćete se oslanjati na kolege. Nikakve brige ili manje smetnje neće vam upropastiti raspoloženje.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

Jarac

Izgled će vam biti iznimno važan. Pazit ćete što jedete i redovito vježbati, a mnogi će navratiti kozmetičaru ili frizeru. Neki će pronaći dodatni izvor prihoda ili dobiti povišicu.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

Vodenjak

Bit ćete u centru pažnje i voditi glavnu riječ. Ako ste samac, upoznat ćete osobu koja će vas zaintrigirati pa ćete dogovoriti novi susret. Ozbiljan i savjestan pristup poslu donijet će sjajne rezultate.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

Ribe

Neki bi se zbog usamljenosti mogli javiti staroj ljubavi ili se upustiti u vezu s osobom koja ih ne privlači. Razmislite dvaput prije no što započnete odnos bez perspektive. Savjetujemo više odmora.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

27. travanj 2024 23:50