StoryEditorOCM
ViralTREĆA SREĆA

Udala se Ana Bučević! Zbog ljubavi se preselila u Beč, zaruke su ‘pale‘ u svibnju, a danas je obukla bijelu čipkastu vjenčanicu i rekla ‘da‘

Piše SD
5. veljače 2022. - 18:05

Ana Bučević udala se za svog partnera Marka Nikolića, otkrila je fotografijom na svom Instagram profilu Iva Todorić, prijateljica i poslovna suradnica splitske motivacijske govornice koja se zbog ljubavi nedavno iz rodnog Splita preselila u Beč.



'Sve što bi vam poželjela, vi već živite. Volim vas', poručila je mladencima raznježena Todorić.

Splićanka se udala u raskošnoj bijeloj čipkastoj vjenčanici, dok je mladoženja bio elegantan u svijetlo plavom odijelu, a poseban outfit za ovu priliku odabrala je i Iva Todorić koja pozira s mladencima u zanimljivoj crvenoj haljini ukrašenoj srcima.



Podsjetimo, Ani Bučević je ovo treći brak, a njen odabranik je poznati srpski glazbenik Marko Nikolić.

Da je poznata Splićanka doista  zaljubljena i spremna na novi brak otkrili su u svibnju za Gloriju njeni prijatelji, a već krajem istog mjeseca Bučević je i sama potvrdila da su 'pale' zaruke. 

Ana Bučević treći se put udaje! Nakon dvije godine fatalne ljubavi zaručila se za srpskog glazbenika kojem će uskoro izgovoriti ‘sudbonosno da‘



'Najposebniji trenutak prosidbe nije jedan trenutak, već Markov izbor da to napravi u intimi našeg doma i to pred djecom.

Vidno sam bila iznenađena. Predivna subota u našem domu, svi kod kuće opušteni i u našem ritmu i Marko dolazi do mene, uzima me nježno za ruku i klekne. Marko je inače jako romantičan i svako malo mi priredi neki predivan ljubavni trenutak. Govorio je predivne riječi o nama i našoj ljubavi, ali kada je izvadio kutijicu s prstenom, shvatila sam da me prosi.

Plakala sam i smijala se u isto vrijeme. Predivno i romantično je to odradio. Baš kakav Marko i je. Zaista sam bila iznenađena. Djeca su znala da će me zaprositi i svi su bili uzbuđeni i spremni za taj trenutak. To je cijelom činu dalo posebnu čar', kazala je tada Ana Bučević za Story.

27. travanj 2024 00:00