StoryEditorOCM
ViralPREVRŠENE MJERE

‘Novinarka s fotoreporterom traži po Vruljici Mateu Vrsaljko, nadam se da neće doći na adresu, da ne moramo sakupljati tehnologiju po putu!‘

Piše Mozaik SD
1. ožujka 2022. - 11:20

Šime Vrsaljko je opet reagirao na Instagram storyju na naprasitost pojedinih medija koji su, u pokušaju da dođu do "informacije više" o njegovom odnosu sa sadašnjom (ili bivšom?) suprugom Mateom, Slovenkom Kajom Vidmar i svemu onome o čemu su mediji proteklih dana naveliko pisali, očito prevršili mjeru.

Zadarski nogometaš i popularni reprezentativac je tako, još jučer, optužio novinare da "skaču po vrtlu njegove babe Anđe i dida Jose", ali najintrigantnije informacije, one o njegovoj navodnoj novoj ljubavi i kćeri koja bi trebala stići na svijet za mjesec dana, nije opovrgao.

Vrsaljko je očito bio iznerviran poslijepodnevnim događanjima na raznim zadarskim lokacijama, pa je par sati kasnije poslao i sljedeće poruke:

"Na kraju dana u toj istoj kući moj dido nije dobro, a magarci koji su poslani da skaču tamo trebaju imati bar malo poštovanja prema mojoj familiji... 

Nije u redu da žena i fotoreporter tražu stan mojega diteta radi informacija koje ćete dobiti, ali kada ja želim i ako ja želim. Uz dužno poštovanje prema svima, ipak sam ja samo čovjek. Hvala na razumijevanju" - poručio je.

image
Dom Matee Vrsaljko, sudeći po Šiminoj reakciji, također je bio "na udaru znatiželje"
Luka Gerlanc/Cropix


Sat kasnije dodao i sljedeće:

"Jedna novinarka skupa s fotoreporterom traži po Vruljici Mateu Vrsaljko, nadam se da neće doći na adresu, pa da ne moramo sakupljati tehnologiju po putu. 

Opet ponavljam kako razumijem interes medija, jer mi je to u opisu posla kojim se bavim, ali za sve postoji vrijeme i privatnost, koja se treba respektirati".

U pokušaju da se sazna detalj više o nogometno-ljubavnoj priči koja je obilježila početak godine, očito su se prešle granice, moguće i "teritorijalne", ali i one dobrog ukusa, ali baš radi dobrog ukusa, nema potrebe ni za prijetnjama.

image
Instagram
image
Instagram


Tako je to s javnim osobama, ljubavni život Šime Vrsaljka i dalje će intrigirati javnost, pogotovo kad detalji poput "istog psa" i "istih sjedala u automobilu" na njegovim fotografijama i onima djevojke s kojom ga povezuju, ionako govore sve što bi trebalo reći...

29. travanj 2024 20:57