StoryEditorOCM
Sport5. KOLO PRVE ŽNL

Zadru dolazi Nova zora, Velebit dočekuje Dalmatinca, a u Benkovcu će biti ‘fajta‘...

Piše Ivica Gjergja
2. listopada 2020. - 13:20

Nastavlja se natjecanje u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi gdje se isprofilirao Zadar koji je uvjerljivo prvi sa sto postotnim učinkom od četiri pobjede i osvojenih 12 bodova. Moglo se i predvidjeti da će Zadar biti na čelu ljestvice i prije početka prvenstva jer imaju najkvalitetniju momčad, te mu je Prva županijska liga samo 'prolazna stanica' za viši rang.

Zadru dolazi Nova zora, a očekivati je pobjedu domaćina. Velebit dočekuje Dalmatinca koji iz kola u kolo igra sve bolje. U Benkovcu će biti 'fajta'.

U nedjelju se igra pet utakmica koje su sve na svoj način zanimljive i interesantne, stoga dođite na utakmice i uživajte u nogometu.

Raspored

U subotu u 16,30 sati igraju:

Velebit – Dalmatinac,

Zadar – Nova zora

Nedjelja:

Pakoštane – Polača,

Dragovoljac – Bibinje,

Škabrnja '91 – Zlatna luka,

Sabunjar – Zemunuik,

Hajduk – Arbanasi.

Redoslijed na ljestvici: Zadar 12, Dalmatinac 9, Sabunjar , Polača i Dragovoljac 7, Velebit , Hajduk 6, Nova zora , Zlatna luka 4, Pakoštane, Zemunik, Bibinje 3, Arbanasi 1, Škabrnja '91 0 bodova.

Zbog žutog kartona u ovom kolu ne mogu nastupiti: Dragovoljac: Žuža Antonio, zbog dva žuta kartona, Dalmatinac (C): Brzoja Antonio, Velebit (B): Čirjak Ante, Hajduk (P): Baždarić Josip, Polača: Prtenjača Luka, Sabunjar : Čirjak Nikola, Zemunik: Tokić Patrik, Zlatna luka: Sentić Filip i Bilaver Franko.

01. lipanj 2024 07:28