StoryEditorOCM
KalelargaODLUKA NO

Za direktora KK Zadar izabran - Edi Nadarević, prijatelj gradskog vijećnika i član njegovog KUD-a Bleke i Konji

Piše B. S.
28. ožujka 2024. - 19:09

Nadzorni odbor je sukladno natječajnim odredbama proveo intervju sa trojicom kandidatima za direktora - jedinog člana uprave društva KK Zadar s.d.d.

Nakon toga, Nadzorni odbor je održao sjednicu na kojoj je naposljetku donesena odluka da se za direktora - jedinog člana uprave društva KK Zadar s.d.d. imenuje Edi-Edin Nadarević.

- Ovim putem KK Zadar izražava čestitke Nadareviću na imenovanju za prvu i odgovornu osobu Kluba, te mu želimo puno uspjeha u radu, a poglavito u poslovno-operativnim izazovima prilikom vođenja Kluba - poručili su iz kluba.

Edi Nadarević, Ivan Ivanišević i David Gunjević, bili su kandidati za novog direktora KK Zadar. 

David Gunjević je bio direktor do prošle godine, kada ga je smijenio Nadzorni odbor kluba nakon što je u javnost iznio podatke o lošem financijskom stanju u klubu. Gunjević se nakon toga jedini javio na novi natječaj za direktora, ali je taj natječaj NO poništio bez posebnog obrazloženja. Ovo mu je treći put da se natječe za direktora KK Zadar.

Edi Nadarević je ekonomist koji radi u Ministarstvu financija odnosno u zadarskoj carini. Prijatelj je gradskog vijećnika Enija Meštrovića i član njegovog KUD-a Bleke i Konji. Mnogi ga zbog toga vide kao glavnog favorita za budućeg direktora.

26. travanj 2024 10:05