StoryEditorOCM
SportTREĆA NOGOMETNA LIGA

„Vitezovi“ igraju na domaćem terenu, Zadar i Primorac gosti!

Piše Ivica Gjergja
10. rujna 2021. - 10:56

Nakon odigrane utakmice na visokoj razini u srazu sa Vodicama, te pobjede gdje je „pukla petarda“ (5:0), lakše se diše, kažu u Primorcu. Sjeli su na konto prvi bodovi, a ono što su pokazali igrači Primorca na terenu raduje i ulijeva nadu u još bolje igre i rezultate u slijedećim kolima.

Već danas ogled je sa jako dobrom momčadi Hrvaca gdje će očekuje dobar „fajt“. Hrvace su domaća momčad, no ima i Primorac što reći.

- Iz susreta u susret igramo sve bolje. Dolazimo sebi nakon što je nekoliko igrača vuklo ozljeda, ulaze u sastav i odmah je druga igra. Nadam se da ćemo zadržati i u Hrvacama igru koju smo pokazali u srazu sa Vodicama i doma se vratiti neporaženi, kazao nam je dvostruki strijelac s Vodicama igrač Pjero Lokin.

Zadar je dosad otklonio sve ono što nije bilo dobro u srazu sa Zmajem (M) kada su poraženi. Odrađeno je nekoliko treninga, a novo iskušenje ih čeka u srazu sa Splitom na njihovu terenu.

- Split je dobra momčad, nama je zadaća dati svoj maksimum u igri, igrači će uvjeren sam odigrati najbolje što mogu i znaju. Očekujemo da zadrže nivo igre cijelih 90 minuta i da „isperemo“ gorčinu poraza od Zmaja (M). Vjerujem da se možemo vratiti sa bod(ovima) doma, kazao je Dragan Blatnjak, pomoćni trener Zadra:

U Vitezu vidaju rane, a imaju i za čim. Imali su u Pločama sve do kraja sudačke nadoknade vremena 1:1, da bi doslovno sa posljednjim sudačkim zviždukom završetka susreta sa Jadranom LP primili zgoditak i izgubili utakmicu, pa je na kraju bilo 2:1.  Već u subotu na igralište Gordan Demo dolazi Uskok.

Treba sve učiniti, a na to su igrači spremni kako bi bodovi ostali doma.

- U srazu s Uskokom čeka nas teška utakmica, jer nam u goste dolazi jako kvalitetan suparnik koji je u samom vrhu nakon prva tri kola. Međutim nama je uvijek doma “imperativ” pobjeda i dat čemo sve kako bi došli do novog troboda i ispravimo gorak okus prošlog poraza od Jadrana koji se dogodio u posljednjim sekundama utakmice. Treba nam podrška naših navijača kako bi nastavili put ka vrhu ljestvice, te ih ovim putem pozivam da se odazovu u što većem broju, kazao je igrač Domagoj Torbarina.

Trener „Viteza“ Josip Butić je bio kratak i jasno kazao da ih sigurno neće čekati lagan posao.

- Uz sav respekt prema ekipi Uskoka, mislim da će moja momčad reagirati dobro nakon poraza u Pločama i svojim navijačima pružiti odličnu partiju. Ako budemo na razini kao što smo bili većim dijelom utakmica koje sam vodio, mi ćemo biti ti koji će osvojiti tri boda. Očekujem podršku naših navijača. Obećavam da ćemo dati sve od sebe i ostaviti srce na terenu kako bi se vratili na pobjedničke staze.

Raspored susreta – subota, kako slijedi:

**Susret Split – Zadar igra se Splitu u 16,30 sati. Sudac: Jurica Matoš. Pomoćnici: Kristijan Kuduz i Ante Proso. Delegat: Danijel Storić.

**Susret HV Posedarje – Uskok igra se u Posedarju u 16,30 sati. Sudac: Renato Lacić. Pomoćnici: Miroslav Čalo i Ante Severinski. Delegat: Mladen Žižić Gušo.

**Hrvace – Primorac igra seu 16,30 sati u Hrvacama. Sudac: Mišo Krešić. Pomoćnici: Tino Babić i Dinko Kukolj. Delegat: Dino Papak.

image
TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA –JUG, 4. KOLO
Ivica Gjergja
10. svibanj 2024 07:29