StoryEditorOCM
SportHRVANJE: 24. TURNIR „SLJEMENSKO PODNEBLJE" U BISTRI

Strika i Kovačević najuspješniji!

Piše Ivica GJERGJA
3. lipnja 2018. - 13:24
hr2

Članovi Hrvačkog kluba Zadar sudjelovali su na prijateljskom 24. hrvačkom turniru održanom u Bistri pod nazivom „Sljemensko podneblje". Na turniru je sudjelovalo šezdesetak hrvača iz osam hrvačkih klubova - Vindija, Lokomotiva, Metalac, Gospić, Herkul, Klinča sela, Bistra i Zadar.                                                                                            

Hrvački klub Zadar predstavljali su Karlo Čondrić, Roko Strika, Marino Kovačević i Tomislav Zorić. Svi Zadrani imali su minimalno po tri borbe što je na ovakvim turnirima jako važno. Najuspješniji bili su Marino Kovačević do 44 kg sa dvije pobjede i jednim porazom, te Roko Strika do 68 kg sa tri pobjede i jednim porazom, u konačnici osvojenim drugim mjestom. Tomislav Zorić do 44 kg osvojio je treće mjesto sa jednom pobjedom i dva poraza, a Karlo Čondrić do 40 kg ovaj put nije došao do medalje, ali je imao odličnu pobjedu sa puno tehničkih bodova dok je dvije borbe izgubio i na taj način se plasirao na petu poziciju.

- Svakako da nam je sudjelovanje naših članova bilo od koristi na ovom turniru, jer smo stjecali neophodno potrebno iskustvo, imali dosta borbi, s ukupno postignutim sam zadovoljan. Do kraja prvog dijela sezone ostaje nam odraditi Međunarodni turnir Gospić open, a nakon toga dolazi na red i naš hrvački turnir Zadar open 2018 koji se ove godine održava 30. lipnja, kazao nam je trener Vladimir Menčik.

23. svibanj 2024 16:12