StoryEditorOCM
Sport3. HNL – JUG 2. KOLO

Nije bilo sreće: vratar domaćih se okliznuo, lopta ga je prevarila i ušla u gol. Bez pobjednika u Posedarju!

Piše I. Gjergja
6. rujna 2020. - 11:52

POSEDARJE – Igralište Gordan Demo. Gledatelja: 250. Sudac: Vlatko Jurešić (Dubrovnik).

HV POSEDARJE – OSK 1:1 (1:1)

Strijelci: 1:0 Jurić (15), 1:1 I. Bašić (37).

HV POSEDARJE: Škara, Paleka (od 46. Šušak), Rončević, Smokrović, Ivković (od 61. Vukadinović), Surać (od 89. Zdrilić), Jurić, Babić (od 46. Srzić), Brkić, Crnjak, Jurjević.

OSK: Cvrlje, M. Bašić, I. Bašić (od 53. Šušnjara), Kuliš, Tadić, Romac, Marković, Vučković (od 90. Bitunjac), Norac – Kevo, Mihanović, Romić (od 75. Jukić).

Dosta borbena utakmica i lijepa atmosfera na susretu u Posedarju. Želja domaćih bila je pobjeda, imali su sve, igru i vodstvo, no slavlje su gosti „upropastili“ kada su postigli malo čudan gol. Naime, vratar domaćih se okliznuo, lopta ga je prevarila i ušla u gol.

Domaćini su odigrali lijepu akciju u 15. minuti, kada je Jurić solo akcijom sve dobro napravio i vanjskom pogodio nezaštićen dio mreže vratar Cvrlje. Oduševljenju u gledateljstvu nije bilo kraja.

U 37. minuti gosti iz Otoka su izjednačili. Nakon duge lopte bačene iz auta lopta se u šesnaestercu domaćina odbijala od noge do noge. Na kraju je tukao Bašić, a je li koga od domaćih lopta okrznula na putu do gol, pitanje je, ali dovoljno za poravnanje.

Do kraja prvog dijela igralo se na sredini terena bez izrazitih prigoda.

U nastavku utakmice u 73. minuti kada je Brkić pao u šesnaestercu gostiju sudac je ostao nijem. Još su dvije prigode bile u 82. minuti Smokrović je izvrsno pronašao Rončevića koji s tri metra pogađa vratnicu, a u 90. minuti Jurjević je tukao no gostujući vratar je dobro intervenirao.

Na kraju svakom takmacu po bod.

28. svibanj 2024 14:06