StoryEditorOCM
SportNEZADOVOLJAN U REALU

Modrić neće kod Beckhama, već odlazi tamo gdje mu nude još više novca? ‘Pregovori dobro napreduju‘

Piše PSD
24. studenog 2023. - 08:12

Nije tajna da Luka Modrić nije zadovoljan trenutačnim statusom u Real Madridu, javno je kazao kako ‘želi igrati‘. Iako je ovog ljeta produljio ugovor na još godinu dana, ostao je bez standardne pozicije u momčadi, a smanjila mu se i minutaža.

Već neko vrijeme se nagađa o njegovom mogućem odlasku s Bernabeua već u zimskom prijelaznom roku, a u tom kontekstu najviše se spominjala Saudijska Arabija.

Poznati talijanski novinar Rudy Galetti tvrdi da bi Modrić mogao od sljedećeg ljeta, a možda i ranije, preseliti u Saudijsku Arabiju, Na društvenim mrežama Galetti je objavio da pregovori Al Ahlija s kapetanom hrvatske reprezentacije dobro napreduju i da će se uskoro nastaviti.

- Al Ahli želi i Casemira, trenutačno rade na tome da obojicu dođu. Nakon toga će stupiti u kontakt s njihovim klubovima jer ih žele dovesti već u siječnju.

Luku su nedavno povezivali i s Interom iz Miamija, krajem kolovoza na hrvatskom otoku Šipanu zajedno su ljetovali Modrić i David Beckham, engleska legenda i suvlasnik nogometne momčadi s Floride. Odmah su se pojavile razne priče, pa i ta o mogućem dolasku Modrića na zimu.

Prije nego je produljio ugovor s Realom Modrić je imao ponudu iz Saudijske Arabije, navodno 200 milijuna eura za tri sezone.

03. svibanj 2024 08:18