StoryEditorOCM
SportSUPERSPORT KUP

Marko Moravčić: ‘U Senju ćemo odigrati kako najbolje možemo!‘

Piše Ivica Gjergja
30. kolovoza 2022. - 12:33

Među 32 sretna kluba koja će startati na Kup natjecanju, našao se i Primorac iz Biograda kao pobjednik kupa Zadarske županije. Voljom ždrijeba određeno je da se susret igra u Senju sa tamošnjim Nehajem, članom Treće NL Zapad. Koliko smo uspjeli doznati i Nehaj je odigrao prvu utakmicu u natjecanju - ligi, te na gostovanju pobijedio Cres.

To je dobra momčad za koju nema izgubljene lopte, u igri su svih 90 minuta, uporni su i ‘dosadni‘, vole igrati na kontre. Sigurni smo da su ih u stožeru Primorca ‘skenirali‘, da su im otkrili dobre, ali i one manje dobre strane igre. Primorac je sa Slogom u Mravincima odigrao bez pobjednika, dobro su dečki trenera Marka Moravčića krenuli, osvojen je bod na gostovanju, a kako će odigrati u Senju ostaje za vidjeti. Prema onome što igrači daju na treninzima, za očekivati je dobar pristup utakmici i vjeruje se da će se boriti svih 90 minuta za dobru igru i rezultat.

- O igri Nehaja znamo dosta toga. U Senju ćemo odigrati kako najbolje možemo. Vidjelo se u prvom kolu natjecanja u ligi da smo pripravni, svi moji dečki su spremni nemam odsutnih, a kad je tako očekujem da i igra i rezultat za nas budu povoljni. Respektiramo našeg domaćina, no nema predaje, kazao je trener Primorca, Marko Moravčić.

Očekujući sastav: Čulin – Kulaš, Birkić, D. Torbarina - Katuša, Nakić, Bitunjac, Lazarevski, Musa – K. Torbarina, Jurišić. Pričuve. Kadija, Okecukwe, Colić, Novosel, Stura.

**Susret Nehaj – Primorac igra se u Senju u srijedu - 31. kolovoza u 16,30 sati.

Sudac: Dario Kulušić. Pomoćnici: Perica i Brajković.

Kontrolor: Josip Pulić,

Delegat: Damir Volf.

03. lipanj 2024 13:19