StoryEditorOCM
RegionalGRAČAC

Održan Pub kviz u Osnovnoj školi Nikole Tesle, pobijedila ekipa Dids

Piše Zadarski.hr
2. svibnja 2024. - 18:57

Iako Osnovna škola Nikole Tesle u Gračacu provodi brojne projekte čijim se uspjesima ponosi, ove je godine obogaćena još jednim takvim, možda i najjačim ovogodišnjim, a to je održavanje pub kviza za učenike viših razreda, čije se finale održalo 26. travnja 2024. godine.

U finalu su, nakon pet održanih kola, sudjelovale četiri ekipe (DIDS, STARS, PUBG KLUB i TELETABISI), a tijesnu je pobjedu, za svega pola boda razlike u odnosu na drugoplasiranu ekipu, odnijela ekipa DIDS koja je prigodno nagrađena peharima i zahvalnicama. Pub kviz održavao se jednom mjesečno, počevši u 11. mjesecu, a ekipe su bile četveročlane (po jedan učenik 5. – 8. razreda).

Pokretač ovoga projekta su tri nastavnice kojima su u provedbi pomogli i ostali djelatnici škole i uz potporu ravnateljice. Interes učenika za ovakav oblik provjere općeg znanja bio je iznimno velik, što nas posebno veseli, te se nadamo da će ovo biti samo početak nečeg većeg i boljeg što će se nastaviti i postati tradicija narednih godina - poručuju iz škole.

23. svibanj 2024 21:00