StoryEditorOCM
RegionalVIKEND TUČNJAVA

Na Viru verbalni sukob prerastao u fizički, šaketanja i ozlijeđivanja bilo je u više mjesta Zadarske županije: u Zadru, Pagu, Zemuniku...

Piše M.K.
16. kolovoza 2022. - 11:03

Na Viru je u nedjelju došlo do tučnjave između više osoba, a svemu je kumovala prepirka između 32-godišnjakinje i 24-godišnjaka. 

U sukob su se umiješala dvojica 27-godišnjaka koji su bili u društvu 32-godišnjakinje. Oni su se najprije verbalno suprotstavili 24-godišnjaku i 28-godišnjaku, a onda je svađa prerasla u fizički sukob koji je prekinula policija i suprotstavljene grupe prijavila za remećenje javnog reda i mira uz mjeru zabrane približavanja.

Svi su izgrednici sa zadarskog područja, osim dvojice 27-godišnjaka koji su iz unutrašnjosti Hrvatske.

Sličnih je izgreda u produženom vikendu bilo u Zadru gdje su se sukobila dvojica muškaraca, zatim u Zemuniku gdje je grupa izgrednika napala jednog muškarca, te na Pagu gdje je ozlijeđen jedan muškarac, uz već spomenutu tučnjavu u Ugljanu.

Osumnjičen za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u nedjelju, 14. kolovoza oko 04.50 sati u Ulici Put Petrića u Zadru prvo fizički, a potom i palicom napao 43-godišnjaka udarivši ga po tijelu, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

U događaju je 43-godišnjak ozlijeđen te mu je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje su mu ozlijede okvalificirane kao lakše tjelesne ozlijede s mogućnošću prekvalifikacije.

Protiv osumnjičenika se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Tjelesne ozljede u pokušaju.

- Kriminalističko istraživanje u tijeku

Policijski službenici Policijske uprave zadarske provode dva kriminalistička istraživanja u svezi događaja u kojima su dvije osobe zadobile teže tjelesne ozljede .

Naime, 14. kolovoza oko 19.30 sati policijski službenici Policijske postaje Pag zaprimili su dojavu o narušavanju javnog reda i mira na području Kolana te da je jedna muška osoba ozlijeđena. Do sada prikupljenim saznanjima utvrđeno je da se radi o 19-godišnjem državljaninu Njemačke kojemu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nakon zaprimljene dojave da je 13. kolovoza oko 01 sat na području Zemuniku, za sada više nepoznatih osoba fizički napalo 38-godišnjaka koji je zadobio teže tjelesne ozljede te mu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Zadru.

U cilju utvrđivanje svih okolnosti ovih događaja te pronalaska počinitelja policijski službenici intenzivno poduzimaju sve mjere i radnje u sklopu kriminalističkih istraživanja.

28. travanj 2024 06:51