StoryEditorOCM
KalelargaEVO TKO SU...

Udruga Grad Košarke predstavila četiri kandidata koja će se "natjecati" za dva mjesta u Nadzornom odboru Košarkaškog kluba Zadar

Piše Zadarski.hr
14. kolovoza 2022. - 19:15

Udruga Grad Košarke na svojim je stranicama predstavila četiri kandidata koja će se "natjecati" za dva mjesta u Nadzornom odboru Košarkaškog kluba Zadar.

- Iznimno smo ponosni na prijavljene kandidate, kao i zahvalni svim medijima i navijačima koji su aktivno promovirali i prezentirali projekt prvih nadolazećih demokratskih izbora za Nadzorni odbor "KK Zadar". Pozivamo sve navijače koji to do sada nisu učinili, da se učlane u "Grad Košarke" i na taj način ostvare pravo glasovanja na Izborima. Biti dio Nadzornog odbora Kluba predstavlja odgovornost i prestiž, dok navijačima prvi povijesni izbori predstavljaju put do otvorenijeg i transparentnijeg "KK Zadar", poručili su iz udruge "Grad Košarke", a evo koje su se osobe prijavile kao kandidati za članove NO KK Zadar. 

Dario Kljajić

Dario Kljajić rođen je u Zadru 12.11.1986.

Dijete Bilog Briga i navijač KK Zadar od malih nogu, zaljubljenik je u sve sportove jer smatra da izvlače ono najbolje od čovjeka, pogotovo momčadski.

Magistar je ekonomske struke, 2011. završava Ekonomski fakultet u Rijeci, smjer Management.

Od 2011. radi u OTP banci na poslovima razvoja i unaprijeđenja prodaje te 2018. postaje direktor Odjela za upravljanje iskustvom klijenata, a to je pozicija na kojoj se i danas nalazi.

image
Grad Košarke/

Denis Krupić

Denis Krupić rođen je u Zadru 26.03.1980.

Od malena je u sportu, pa tako i u košarci u kojoj se zadržao 10-ak godina kroz mlađe kategorije KK Zadar. Klubom je isto tako od mladih dana kao navijač propisno zaražen.

1998. završava opći smjer MIOC-a u Zadru, nakon čega upisuje studij strojarstva u Splitu, koji nakon tri godine napušta i vraća se u Zadar.

Od tada se bavi privatnim poslom u sferi najma plovila, radi za trgovačku tvrtku te u ugostiteljstvu kao vlasnik restorana te suvlasnik pizzerija i noćnog kluba.

Od 2013. vlasnik je i direktor tvrtke Mistral Zadar d.o.o. specijalizirane za proizvodnju i trgovinu madraca i kreveta, dok ulaganja šire i u turizmu.

Kroz svoju tvrtku više je puta sponzorski podupirao sport.

image
Grad Košarke/

Veljko Niseteo

Veljko Niseteo rođen je u Zadru 21.10.1979.

Ljubav prema gradu Zadru i KK Zadar od malih nogu usadili su mu roditelji, a upravo odlaske na prve utakmice u Jazine s ocem najviše i pamti.

Po struci je prvostupnik ekonomije poduzetništva - 2003. završio je navedeni smjer na VERN-u, Visokoj školi za ekonomiju poduzetništva s pravom javnosti.

Od 2004. do danas, radi kao menadžer u tvrtki Iliric - DSW za pružanje usluga najma i servisiranja pokretnih EKO WC kabina.

image
Grad Košarke/

Arsen Travica

Arsen Travica rođen je u Zagrebu 04.01.1968.

Ljubav prema KK Zadar i košarci naslijedio je od oca, a klub prati još od 70-ih godina prošlog stoljeća.

Studirao je na Matematičkom odjelu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, smjer Matematička informatika i statistika.

Ima neprekinuti radni staž od 1993. godine uz dugogodišnje iskustvo u bankarstvu - u područjima regulatornog i internog izvješćivanja.

Danas radi na poziciji Analitičara podataka u Hrvatskoj poštanskoj banci.

Više od dvije godine proveo je na upravljačkim pozicijama u ŽKK Novi Zagreb, gdje je vršio dužnost Potpredsjednika Uprave i Predsjednika Uprave.

image
Grad Košarke/
01. lipanj 2024 21:46