StoryEditorOCM
ForumFATALNA LJUBAV PREMA KRPICAMA

Usko, kratko, dekoltirano - Josipa Rimac je krunu u Kninu možda i izgubila, ali titula 'shopping kraljice' joj ne gine

Piše Barbara Marinović / 10posto.hr
6. kolovoza 2018. - 14:28

Možda je bivša, ali teško da je zaboravljena. Nekadašnja gradonačelnica Knina, Josipa Rimac, zna kako privući pozornost pa je to napravila i tijekom jučerašnje proslave Oluje u Kninu. Na svečani prijem za ratne generale na Kninskoj tvrđavi Rimac je stigla u crnom kombinezonu dubokog izreza. Da ne bi izgledala neukusno, političarka je laganom, prozirnom tkaninom zaklonila svoj dekolte od pogleda. Iskombinirala je na to decentan nakit i torbicu, a pokazala preplanuo ten.

Državna tajnica u Ministarstvu uprave privlačila je veliku pozornost svojim modnim odabirima i dok je bila zastupnica u Hrvatskom saboru. 38-godišnja političarka obožava skupe krpice, svojedobno su je prozivali zbog skupog sata i torbica. Tako je nosila svojedobno sat vrijedan oko 35 tisuća kuna. Moglo se, navodno, čak i u samom HDZ-u čuti glasina da Josipi za odjeću nikad dosta novca.

Teško je skrivati dobru liniju kad se za nju potrudite pa se tako ni Josipa nije libila pojaviti na poslu u Saboru odjevena u uske haljine, birajući najčešće plave ili crne kombinacije. Dok je duljina ispod koljena, sve je u redu, više je pažnje privlačila, primjerice, crna prekratka haljinica. Iako je na nju kombinirala guste hulahopke, komentiralo se da je duljina haljine primjerenija večernjeg izlasku ili neformalnom druženju nego Saboru.

U ljetnim mjesecima atraktivna političarka sklonija je bež kombinacijama i življim bojama. Treba priznati, HDZ je s Rimac tukao konkurenciju na modnoj bojišnici. Tko ima, taj i može.

25. svibanj 2024 16:28