StoryEditorOCM
ForumJE LI OVO KRAJ?

Ronaldo javno odgovorio na tračeve o prekidu, evo što trenutno misli o Georgini i njihovoj skandaloznoj vezi

Piše SCENA SD
1. svibnja 2023. - 11:11

Tijekom posljednjih dana sve se više špekulira o potencijalnom prekidu veze Christiana Ronalda i lijepe Georgine Rodriguez

Pisalo se do sada da je Ronaldo u svađi s Georginom, da je par u velikoj krizi i da se stanje pogoršalo otkako je jedan od najboljih nogometaša svijeta stigao u Saudijsku Arabiju. Mnogi su za medije rekli da Ronaldo ne može podnijeti Georginino ponašanje, njezina sebičnost i razbacivanje s novcem. 

Nedavno je Leo Caeiro, prijatelj Ronaldove majke Marije Dolores dos Santos Aveiro za medije rekao da nogometaševa majka 29-godišnjakinju krivi za uništavanje njegovog odnosa s obitelji. 

"Već mjesecima govorim da nisu dobro i da mi se čini kako će prekinuti. Stvarno mu je dosadila, to je prava istina", rekao je Caeiro za Marcu.

Paljba na njihov odnos razljutila je i povrijedila lijepu Georginu, pa je na Instagramu odlučila poslati poruku svima koji sudjeluju u širenju tračeva. 

"Ljubomorni izmišljaju priče, a tračare ih šire", poručila je Georgina prije nekoliko dana na Instagramu.

Sada je na cijelu situaciju reagirao i Ronaldo, a učinio je to putem Twittera. Podijelio je sliku na kojoj nazdravlja sa svojom djevojkom, a dodao joj je i kratki opis: "Za ljubav!". 

Mnogi su  ispod fotografije ostavili pozitivne komentare, a neki su Ronaldu savjetovali i a je vrijeme da napokon oženi lijepu brinetu.

Kada bi došlo do prekida između njih dvoje, Georgina bi imala pravo na 35 posto nogometaševe imovine, što znači da bi bila financijski osigurana do kraja svog života. 

27. travanj 2024 20:40