StoryEditorOCM
ForumMJESECI POTRAGE

Riješen slučaj koji je šokirao Hrvatsku: policija pronašla ženu koja je ostavila mrtvu bebu u snijegu

Piše Vijesti SD
17. travnja 2023. - 18:10

Početkom ove godine pronađena je mrtva beba u mjestu Hlevnica u Zagorju, a kako doznaje Dnevnik Nove TV pronađena je žena koja je bacila novorođenče.

Krapinsko-zagorska policija rasplela je detalje užasa u selu Hlevnica. Krajem siječnja mještani su pronašli mrtvu bebu odbačenu uz cestu u snijegu. Krim istraga policiju odvela na vrata žene s područja Krapinsko-zagorske županije, otkriva reporter Nove TV Domagoj Mikić.

Podsjećamo, početkom godine tijelo novorođenčeta pronađeno je u mjestu Hlevnica na području općine Đurmanec u Zagorju. U blizini je pronađena i dječja deka.

Nakon što je tijelo odneseno na obdukciju, policija se raspitivala o trudnicama koje su možda uočene u mjestu te je također napravljena provjera na tom području kako bi se utvrdilo koje su žene imale kontroliranu trudnoću.

"Novorođenče je bilo položeno na snijegu. Tražili su se tragovi koji bi mogli dati neke odgovore - je li možda netko donio bebu iz smjera šume ili je dovezena automobilom. Mještani su u šoku, ne pamte ovakvu tragediju", izvijestio je krajem siječnja o cijelom stravičnom slučaju reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić, navodi Dnevnik.hr.

29. travanj 2024 17:24