StoryEditorOCM
ForumODGOVOR IZ OSIJEKA

Plenković komentirao Milanovićevu odluku: ‘Ovako paničan potez radi samo netko tko je u velikom strahu!‘

Piše VIJESTI SD
15. ožujka 2024. - 18:55
Andrej Plenković u Osijeku: ”Imali smo do danas skrivenog lidera oporbe, a sad imamo malog kalkulantskog predsjednika”Vlado Kos/Cropix

Premijer Andrej Plenković sa stranačkog skupa u Osijeku komentirao je Milanovićevu iznenadnu najavu sudjelovanja na izborima uz SDP.

Komentiravši datum izbora koje je danas objavio Milanović, kazao je kako je 17. travnja Dan cirkusa.

“Da bi cirkuska atmosfera bila jača, dok smo se vozili prema Osijeku, čuli smo da je Milanović odlučio ići na izbore sa SDP-om. Jeste vidjeli to? To je taj cirkus koji se nastavlja. Mislim da je to sjajno, konačno su maske pale. Imali smo do danas skrivenog lidera oporbe, sad imamo kalkulatnog kandidata. Svi ćemo mu pokazati da će izgubiti i on i SDP po treći put. Postoje samo tri jasne poruke. SDP je nikad slabiji. Druga politička poruka je DORH. Ovako paničan potez radi samo netko tko je u velikom strahu”, rekao je Plenković s govornice na skupu u Osijeku - javlja N1

"Ja mislim da je ovo sjajno, konačno su maske pale. Imali smo do danas skrivenog lidera oporbe, a sad imamo malog kalkulantskog predsjednika, ali mi ćemo mu svi pokazati da će izgubiti i on i SDP treći put!

Politički gledano, postoje samo tri jasne poruke - opozicija je slaba, SDP je nikad slabiji, znaju da nemaju šanse u srazu s HDZ-om.

Druga poruka je očito DORH, strah, ovako paničan potez radi samo netko tko je u velikom strahu. Njemu na odgovornost, a nama dodatna motivacija za pobjedu.

I treća poruka - eto, baš u vremenu kad se u Rusiji održavaju izbori... Nije li ovo samo pokušaj da se Hrvatska izvuče iz Europske unije, NATO-a? Je li to pokušaj da se Hrvatsku odvuče u naručje Rusije? Mi to nećemo dopustiti", vikao je Plenković s pozornice.

27. travanj 2024 14:52