StoryEditorOCM
ForumNE DAJU SE SMESTI

Obitelj preminulog Silvija Berlusconija pokušava deložirati 20 bunga bunga dama: Ne žele otići iz luksuznih apartmana!

Piše Piše
6. studenog 2023. - 21:55

Obitelj Silvija Berlusconija, koji je preminuo u lipnju u 83. godini, poslala je najmanje dvjema ženama pisma u kojima ih obavještava da će do kraja godine morati napustiti smještaj koji im je osigurao okorjeli ženskaroš, najdugovječniji talijanski premijer. Obitelj Silvija Berlusconija bori se za deložiranje 20 žena koje su boravile u luksuznim apartmanima pokojnog premijera.

Obitelj je obustavila mjesečnu isplatu od 2.500 eura koju je dobivala svaka od 20 gošći na njegovim "poznatim" Bunga Bunga zabavama.

Mlade žene koje su živjele u njegovim posjedima bile su među 24 optuženika koji su oslobođeni zajedno s Berlusconijem u veljači, u suđenju u kojem je bio optužen da je plaćao svjedocima da lažu u slučaju maloljetničke prostitucije koji ga je pratio više od desetljeća, piše Jutarnji list.

Medijski mogul je 2013. godine javno izjavio da je mjesečna naknada isplaćena ženama pomoć za narušavanje ugleda koji su pretrpjele nakon što su bile umiješane u suđenja koja su proizašla iz skandala oko njegovih večernjih zabava, što je pridonijelo njegovom padu s mjesta premijera 2011.

No, talijanski tužitelji tvrdili su da su beneficije za stanovanje i džeparac bile plaća za 12 godina laganja na sudu.

Naposljetku je oslobođen optužbi da je platio Karimi El Mahroug, marokanskoj plesačici na šipci poznatoj kao ‘Ruby Srcolomka‘, za seks iako je znao da je maloljetna.

Još jedan slučaj koji uključuje optužbe za korupciju i izvrtanje pravde bit će okončan na talijanskom Vrhovnom sudu u ožujku.

Barbara Guerra jedna je od žena koje se opiru deložaciji iz jedne od Berlusconijevih kuća u Bernareggiu kraj Milana.

Njezin odvjetnički tim objavio je snimku na kojoj joj pokojni premijer navodno govori da joj želi dati nekretninu nakon završetka suđenja za korupciju.

‘Kunem ti se na svoje petero djece, zajam na korištenje ćeš dobiti odmah i čim suđenje završi prepisat ću ga na tvoje ime.‘

Alessandra Sorcinelli, njegova kolegica, rekla je da ima slične snimke na kojima joj je Berlusconi obećao 3 milijuna eura za reputacijsku štetu uzrokovanu njezinom umiješanošću u skandal Bunga Bunga.

Talijanski mediji izvijestili su da obitelj također želi izbaciti Martu Fascinu, Berlusconijevu družicu u zadnjoj fazi života, iz njihove obiteljske vile u Milanu.

Villa San Martino bila je lokacijom nekoliko njegovih zabava, piše Daily Mail.

27. travanj 2024 08:57