StoryEditorOCM
ForumPOTRAGA ZA TIJELOM

Majka ubojice male Danke otkrila da je policija uzela cipele i noževe, nju su doveli na groblje. Evo što je kazala

Piše Vijesti SD
9. travnja 2024. - 13:06

Policija je majku Dejana Dragijevića, osumnjičenog da je s kolegom Srđanom Jankovićem ubio dvogodišnju Danku Ilić, dovela na groblje u selu Zlotu, svi su prilazi blokirani. Njezin drugi sin, Dalibor Dragijević, preminuo je u nedjelju u policiji te bi u četvrtak trebao biti pokopan.  

Kako javljaju beogradski mediji Svetlana Dragijević je saslušana u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru. Nakon toga za Kurir je rekla da su inspektori iz njezine kuće odnijeli stvari koje pripadaju njezinim sinovima i mužu.

"Odnijeli su svu njihovu obuću i noževe", rekla je Svetlana.

"Dobar je on, samo voli popiti....."

Svetlana tvrdi da Dejan, koji je na saslušanju priznao da je ubio djevojčicu i premjestio njezino tijelo s ocem i bratom, nije ubio malu Danku. 

"Dejan je dobar sin, sluša, on je bio moja desna ruka. Za sve. Zato ja plačem. Volio je samo popiti čašicu. Ništa mi nije rekao za djevojčicu. Uhitili su ga na poslu, nisam ga vidjela. On se treba kupati, obrijati, presvući... Ja sam na televiziji čula da je uhićen. Garantiram 1200 posto da on to uopće nije napravio. Policija je sve pretresla, i kutije s jajima, perilicu rublja, šivaću mašinu... Ništa nisu našli", rekla je novinarima Svetlana Dragijević. 
image

ubojice male Danke 

screenshot

Zašto kriju gdje je tijelo Danke Ilić kad su sve priznali?

Za to postoje dva moguća razloga - prvi jer postoji mogućnost da je priroda zločina toliko gnjusna i da osumnjičeni strahuju da bi im pronalazak tijela dodatno otežao situaciju u postupku koji se vodi protiv njih za teško ubojstvo Danke Ilić, piše Blic.

- Od starta smo jedan pravac bazirali na osumnjičenima, ima tu još milijun informacija koje još nismo iznijeli. Ne može se doprijeti do suvozača, da kaže gdje je prebacio tijelo sa deponija. Posljednja neka naša verzija je da je nešto gnjusno učinio s tim tijelom - rekao je ranije načelnik UKP Ninoslav Cmolić.

 
 

 

01. svibanj 2024 06:19