StoryEditorOCM
ĐiradaKINO ZONA

Sutra navečer stiže ‘‘Najsretniji čovjek na svijetu" - stiže i glumica Ksenija Marinković

Piše Zadarski.hr
26. kolovoza 2023. - 09:14

Projekcije filma ‘‘Najsretniji čovjek na svijetu‘‘ i popratno gostovanje glumice Ksenije Marinković će se održati u Kino Zoni u nedjelju 27. kolovoza na ljetnoj pozornici Poljane Branka Stojakovića s početkom od 21 sat.

"Najsretniji čovjek na svijetu", regionalna drama nastala prema istinitoj priči, nova je prilika za poziv u goste dragoj nam Kseniji Marinković koju smo objeručke prihvatili!

Prvi pokušaj projekcije i gostovanja u srpnju je poremetila kiša, ali ovog puta se vremenska prognoza smiješi! Tako ćete ove nedjelje od 21 h, na ljetnoj pozornici Kino Zone, moći saznati sve o kandidatu Sjeverne Makedonije za nagradu Oscar!

Sarajka Asja ima 40 godina i nema partnera. Nadajući se da će upoznati nekog novog, jedne subote na majčin nagovor odlazi na speed dating. Spajaju je s 43-godišnjim bankarom Zoranom. Međutim, Zoran ne traži ljubav, već oprost…

Novi film makedonske redateljice Teone Strugar Mitevske, poznatoj po filmu "Bog postoji, njeno ime je Petrunija", premijerno je prikazan u programu Orizzonti filmskog festivala u Veneciji.

U glavnim ulogama nastupaju Jelena Kordić Kuret i Adnan Omerović dok zapažene role među ostalima bilježe i Labina Mitevska, Ana Kostovska, Ksenija Marinković te Izudin Bajrović.

Sa Ksenijom ćemo nakon projekcije kroz moderiran razgovor zajedno otkriti iskustva sa stvaranja ove involvirajuće i u mnogočemu dojmljive priče, suradnji s mladim autorima iz regije i mnoge druge zanimljive detalje.

27. travanj 2024 17:41