27202937
promo kôd

Dogovorili smo vam povoljnu i sigurnu opciju prijevoza do našeg Festivala vina! Evo svih detalja...

Piše Anamaria Mikulić
16. svibnja 2024. - 11:54

Dragi posjetitelji Festivala vina,

s velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da ovog vikenda možete bezbrižno uživati u degustiranju nagrađivanih etiketa vinara iz svih krajeva Lijepe naše.

Pobrinuli smo se da vaš posjet našem Festivalu vina i delicija "Vinski podrum" bude što ugodniji i sigurniji. U suradnji s Uberom osigurali smo vam povoljnu i sigurnu opciju prijevoza, a na vama je samo da se opustite i uživate u izvanrednoj ponudi vina. 

Kao partner našeg Festivala, Uber je omogućio svojim korisnicima promo popust od 30 % na dvije vožnje u razdoblju od petka, 17. svibnja, od 14 sati, do subote, 18. svibnja, u 23.59. Kôd vrijedi ako je polazište ili odredište vožnje Muzej hrvatskih arheoloških spomenika. Za aktivaciju popusta, potrebno je unijeti kôd VINSKI_PODRUM u aplikaciji Uber putem sljedećih koraka: Račun > Novčanik > Promocije > Dodaj promotivni kod.

Osim degustacije vina renomiranih vinara, moći ćete se opustiti i uživati u raznovrsnim popratnim sadržajima koje smo pripremili za vas. Očekuju vas razne delicije, edukativne radionice i odlična atmosfera uz nastup benda Trans AcousticFusion.

Uživajte na Festivalu vina i u sigurnim vožnjama Uberom! Radujemo se vašem dolasku i želimo vam nezaboravno iskustvo!

Vidimo se!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 16:59